SJAJNA OLIVIA

Ona je kraljica stila! Pokorila Milano u osam super stylinga

26.09.2016 u 15:19

  • +15

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Bilo koji Tjedan mode nezamisliv je bez kraljice street stylea Olivije Palermo, a u Milanu je napravila pravi dar-mar i sve pokorila odličnim stylinzima

Olivia Palermo u svijetu mode od malih je nogu, a svoju ljubav prema kombiniranju finih krpica pretvorila je u unosan biznis. Sve se više i sama bavi dizajniranjem, a s obzirom na to da gotovo uvijek izgleda kao da ovaj čas snima naslovnicu kakvog prestižnog modnog časopisa, nema sumnje da će i tu uspjeti.

U Milanu je ovih nekoliko dana tako zablistala u prekrasnim haljinama poznatih brendova kao što je Giamba i Etro, dok je primjerice za reviju modne kuće Trussardi opet bila drugačija od drugih pa u prvom redu sjedila u otkačenom kockastom odijelu i bluzi s printom

I dalje su joj omiljene kožne krpice pa ih je od osam stylinga za milanske revije nosila čak dva puta. Crne kožne hlače ublažila je nježnim bijelim džemperom koji je posut srebrnim pahuljama, a Versaceovu kožnu suknju vestom ukrašenom višebojnim šljokicama, također iz istoimene modne kuće.

U skupocjene je outfite ugurala i jedan trendovski detalj, svilenu haljinu-košulju na reviji Biagiotti, a na gotovo je sve stylinge nosila iste cipele. Radi se o baršunastim štiklama ukrašenim zlatom s potpisom Gianvita Rossija. Dolaze u nekoliko boja i Olivia je nosila kombinacije s plavim i crvenim baršunom.

Teško da modna ovisnica poput Olivije u putnim torbama nije imala mjesta za još koji par cipela pa je lako moguće da ćemo model Augusta uskoro viđati i na nogama drugih slavnih žena jer njezinim se kombinacijama jednako dive i više i manje poznate širom svijeta.