IZ SEZONE U SEZONU

Ova suknja nezaustavljivo vlada modnom scenom

16.09.2016 u 08:57

  • +10

Trend plisiranih suknji

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Svaka modna sezona sa sobom donosi nove modne trendove. I dok neki komadi kratkoročno nose trendovski status, određene krpice poput plisirane suknje uvjerljivo dominiraju iz sezone u sezonu

Da su plisirane suknje i dalje veliki hit, dovoljno govore aktualne kolekcije na policama dućana. I ove sezone ističu se plisirani primjerci metalna odsjaja kao must-have komad koji ne prestaje osvajati srca modno osviještene javnosti.

Na trend plisiranih suknji u svijetu slavnih pala je i Victoria Beckham, u čijoj se kolekciji za proljeće-ljeto moglo vidjeti nekolicinu plisiranih modela suknji, a i sama ih obožava nositi.


Osim u hit metalnoj boji, plisirane suknje danas stižu u bogatoj jesenskoj paleti - kao stvorene za one koji žele izbjeći modna eksperimentiranja.

Zahvaljujući kroju, mogu se nositi uz raznu odjeću i obuću, ovisno o tome kakav stil želite postići. Ako pak zbog bogatih nabora pomislite da plisirana suknja i nije tako laskava krpica, razmislite ponovno.

Ona može itekako laskati tijelu, ponajprije zahvaljujući kroju koji naglašava struk, čime ga vizualno stanjuje, a ovaj dojam možete pojačati uz dodatak remena ili utisnute majice / košulje. 

Nakon što su dug niz godina bivale na modnim marginama, plisirane suknje danas su itekako prisutne i snažan modni trend koji ne jenjava.