SARAH JESSICA PARKER

S crnom haljinom zna da ne može pogriješiti

14.09.2016 u 19:30

Bionic
Reading

Otkako se proslavila u hit seriji 'Seks i grad', Sarah Jessica Parker rijetko se pojavi na nekom događaju a da svi ne odobravaju njezine modne kombinacije. Tako je bilo i jučer i danas u Londonu gdje je promovirala svoj parfem Stash

Službeni party u povodu lansiranja svog mirisa Stash, poznata glumica SarahJessicaParker odlučila je organizirati sinoć u Londonu, a danas je imala i druženje s obožavateljima u jednom londonskom šoping-centru u kojem je održana i promocija.

Na partyju je glumica, uz čije je ime prva pomisao jedna od najpopularnijih serija 'Seks i grad', zablistala u narančastoj brokatnoj haljini EmilieWickstead na koju je nosila satenske salonke s visokom potpeticom, kakve bi zasigurno odabrala i CarrieBradshaw, a u rukama je držala patchwork dizajnersku torbicu Chloe. Kosu je raspustila uz lagane valove.


Za party je odabrala haljinu Emilie Wickstead

Za druženje s fanovima Sarah se odlučila za haljinu sličnog kroja, no u crnoj boji. Odavno je shvatila kako na njezinu visinu i mršavost odlično pristaju haljine koje se šire od struka i sežu ispod koljena. Ova ljubiteljica mode odlučila je kako joj na crnu haljinu najbolje pristaju metalik stiletto cipele te crna kožna torbica satchel. Ovoga puta kosa joj je bila ispeglana, a za oba događaja odlučila je istaknuti samo oči.

Reklama za parfem Stash


O svom posljednjem projektu - izdavanju parfema - samo je rekla kako ga je radila s puno ljubavi, a ideja je krenula još dok je njezin 13-godišnji sin JamesWilkie bio dijete, a sedmogodišnje blizanke Marion Loretta i Tabitha još nisu bile rođene.