OSVJEŽILA GARDEROBU

Kate Middleton na krpice potrošila 350.000 kuna

04.10.2016 u 09:45

  • +10

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton i princ William s dvoje djece su proteklih osam dana bili u službenom posjetu Kanadi, a strani su se mediji raspisali o njezinom zrelijem stylingu i duplo potrošenoj svoti na lijepe krpice nego za vrijeme posjeta prije pet godina

Kako piše Telegraph, Kate Middleton za službeni posjet Kanadi osvježila je garderobu za 350.000 kuna, a za putovanje u istu državu 2011. to je bilo upola manje. Da bi se osigurala kako će svaki styling biti besprijekoran, britanska princeza sa sobom je povela frizerku Amandu Cook-Tucker, kojoj je plaćala 2.500 kuna na dan, a za odjeću se brinula stilistica Natasha Archer.

Modno usklađena britanska kraljevska obitelj u Kanadu je stigla klasično odjevena. Plave boje dominirale su obiteljskim stilom, a Kate je odabrala haljinu jedne od svojih najdražih dizajnerica Jenny Peckham. Zbog tog se odabira činilo da je još jednom ostala na tragu prijašnjih stylinga, ali zatim su krenula mnogobrojna iznenađenja zahvaljujući kojima je vojvotkinja od Cambridgea pokazala da može biti moderna princeza sa stilom.


Počevši od prelijepe crvene haljine Preen, koja je bila moderna verzija kreacije princeze Diane prije 21 godinu, pa sve do odličnih krpica s potpisom Dolce & Gabbana ili Alexandera McQueena, lijepa je Kate sve oduševila svojom pojavom.

Oba su ta brenda za nju izradila posebne haljine iz svojih kolekcija. Divna zelena haljina Dolce & Gabbana za nju napravljena bez oslikanog džepnog sata, a na crveno-bijeloj kreaciji Alexandera McQueena najviše su promijenjeni rukavi.

Crvenim kaputom Carolina Herrera vojvotkinja je stilom sve podsjetila na slavnu Jackie O. Srca mnogih rastopila je s malenom Charlotte, kada je cijela obitelj provela dan u parku. Kate je plijenila pažnju hrabrim odabirom jer je u park došla u bijeloj haljini Chloe, a preslatka Charlotte imala je plavu haljinu s roza mašnom britanskog brenda Peppa & Co. Dodatne bodove zaradila je svojim omiljenim komadima koje je nosila više puta do sada, među kojima su cipele na punu petu Monsoon, smeđe kožne čizme Penelope Chilvers i zeleni kaput brenda Hobbs.


Prije nekoliko bi godina omiljena britanska princeza za šetnju šumom odjenula i koji komad high street brenda poput Zare, ali ne i ovaj put. Uz svoje drage čizme, koje ima preko deset godina, za šetnju šumom odabrala je safari jaknu Holland & Holland i opet potvrdila da se konačno pronašla u stilu koji joj odgovara, ali i kao članici kraljevske obitelji koju prezentira.