KRALJICA RECIKLAŽE

Kate Middleton ne izlazi iz omiljenih čizama već 12 godina

27.09.2016 u 15:37

Bionic
Reading

Treći dan službenog posjeta Kanadi Kate Middleton zajedno s princem Williamom posjetila je rezervat Bella Bella u Victoriji i opet oduševila prigodnom stylingom

Za druženje u rezervatu i njegov obilazak britanska miljenica odabrala je provjereni styling, a mnogima se svidjelo to što opet nosi high street brend i čizme koje posjeduje već godinama.

Vojvotkinja od Cambridgea tako se šetala rezervatom u Zarinim trapericama,safari jakni Holland & Holland te omiljenim smeđim čizmama Penelope Chilvers. Svijetla safari jakna košta oko 3.500 kuna dok su čizme nešto skuplje, ali Kate ih nosi više od deset godina, pa cijena i nije baš toliko bitna.

Visoke smeđe čizme s upečatljivim resicama vojvotkinja je prvi put nosila 2004. godine ispred palače Blenheim. Idealne za vlažne uvjete, kožne čizme bile su odlične i za šetnju kanadskom šumom.

Godine 2005. zgodna Kate nosila ih je na festivalu Gatcombe Park, pa nedavno tijekom službenog posjeta Indiji, a da su kvalitetan par obuće, potvrđuje činjenica da ih je elegantna plemkinja obula i za šestosatno hodanje Himalajom.

Poznata po reciklaži omiljenih haljina, čini se da Kate poput mnogih žena rado nosi isti model cipela kada jednom pronađe ono što joj odgovara. Osim ovih čizama, vrlo često nosi štikle L. K. Bennett u nude boji, a usprkos kraljičinom neodobravanju, rado će uskočiti i u platforme kada joj protokol to dopušta.