OD NJE TREBA UČITI

Ima sve što poželi, a ne skida se iz Zarinih hit košulja

23.08.2016 u 10:15

  • +4

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Olivia Palermo vratila se čila i odmorna s ljetovanja i u prvim izlascima pokazala nekoliko odličnih stylinga, kao i ideju kako nositi povoljne krpice i izgledati kao da ste sišli s modne piste

Svi znaju da je Zara ultimativni high street brend koji s lakoćom kopira najpoželjnije trendove, a modne ikone poput Olivije Palermo pak idealno slažu outfite s njihovim komadima.

Ovaj je put kraljica stila iskoristila dvije košulje iz Zare za dva različita, ali jednako upečatljiva stylinga. Ove jeseni košulje su u trendu više nego prije. Nakon što su tijekom ljeta veliki hit bile tunike te topići koji obavezno otkrivaju ramena, jesenski styling donosi dašak seksipila uz dekonstruirane košulje ili široke modele koji padaju do koljena pa ih možete nositi kao haljine.

Olivia Palermo u dva je dana odabrala dvije različite Zarine košulje, bijelu sa simpatičnim džepom u uzorku leoparda te zelenu u military stilu.

Dok je bijelu košulju uparila sa svijetlim skinny trapericama te dodala razigrane žute balerinke uz otmjenu torbicu Les Petite, drugi je model obogatila laganim hlačama i balerinkama s potpisom Pretty Ballerinas te vojničkim uzorkom.

Oba su outfita vrlo jednostavna i prigodna za svakodnevne obaveze, a dovoljno chic da budu zamijećena. Uza sve to, slične balerinke i hlače jednako je lako pronaći po povoljnim cijenama kao i košulje, pa je slavna Olivia opet udijelila odlične modne lekcije koje vrijedi kopirati.