STILSKI POGODAK

Dva različita, a opako dobra izdanja slavne ljepotice

29.07.2016 u 11:39

Bionic
Reading

Posljednjih dana teško je ne primijetiti australsku ljepoticu Margot Robbie koja užurbano promovira nadolazeći kino hit 'Suicide Squad'. Boravak u Velikoj Jabuci, osim za promociju filma, iskoristila je za pokazivanje pomno dotjeranih stajlinga

Nakon što je prvi dan boravka u New Yorku označila boho šik kombinacijom, već idući dan Margot se pojavila u dotjeranom romantičnom izdanju s potpisom Gucci. Ova talijanska modna kuća, koja posljednjih sezona uživa neviđenu popularnost zahvaljujući kreacijama dizajnera Alessandra Michelea, osvojila je pažnju slavnih.

Margot Robbie itekako je upoznata s aktualnim kolekcijama Guccija, a nakon što je nedavno isfurala hit sandale ove talijanske modne kuće, sada se pojavila u Guccijevoj kombinaciji od glave do pete: zavodljivoj bijeloj haljini do koljena ukrašenoj efektnim cvjetnim uzorkom, volanima crnih poruba i mašnom na kragni. Haljinu koja već na prvi pogled otkriva da je djelo talijanske modne kuće kombinirala je s crnom torbicom s metalnim remenom i vrtoglavo visokim platformicama s detaljem svjetlucave lavlje glave.

Ženstveno izdanje postignuto Guccijevim hit komadima idući je dan zamijenila seksipilnom crnom haljinom iznad koljena popularnog dizajnera Elieja Saaba. Sudeći po posljednjoj haljini u nizu, čini se kako australska ljepotica posebno voli trendovski detalj volana koji se ovaj put našao na dnu dugih rukava i u gornjem djelu haljine golih ramena i dolčevita-ovratnika. Izazovnu haljinu naglasila je jednostavnim crnim štiklama s potpisom Givenchy, make-upom naglašenih očiju i raspuštene frizure na razdjeljak zaokružila još jedan u nizu izvrsno osmišljenih stajlinga.

Zahvaljujući jednoj od glavnih uloga u iščekivanom filmu 'Suicide Squad' i glasinama da bi upravo ona mogla biti nova Bondova djevojka, itekako koristi dobivenu pažnju javnosti, što potvrđuje i u modnom smislu.