'IT' MODEL

Ni ona nije odoljela najpoželjnijim sandalama sezone

30.06.2016 u 10:11

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Australska ljepotica Margot Robbie za gostovanje u popularnom američkom showu Jimmyja Kimmela nosila je trendovsku kombinaciju nalik pidžami i jedne od najpoželjnijih sandala sezone

Riječ je o sandalama na preklopljene trake zvanim Sylvia koje trenutačno slove za jedan od najpopularnijih modela modne kuće Gucci.

Njihov jednostavan, minimalistički i pomalo retro dizajn, debela stabilna peta i prekriženi remeni osvojili su, između ostalih, zvijezde poput glumice Dakote Johnson, modne ikone Alexe Chung, ljepotica plave krvi Charlotte Casiraghi, a sada i australsku ljepoticu Margot Robbie


Sandale Sylvia stižu u jarkim bojama i upečatljivim metalnim tonovima, od kojih se Margot odlučila za zlatni model koji je kombinirala s košuljom i hlačama identičnog printa brenda Thakoon, zbog čega je cjelokupna kombinacija djelovala poput skupocjene pidžame.

Ova australska glumica trenutačno promovira najnoviji film 'The Legend Of Tarzan' u kojem tumači ulogu Jane, uz bok Alexandera Skarsgårda u ulozi Tarzana. Zahvaljujući aktivnom promoviranju filma, često je se može vidjeti u jedinstvenim kombinacijama kojima potvrđuje istančan modni ukus, nalik zemljakinji i filmskoj kolegici Cate Blanchett.

Crne odjevne komade ukrašene sitnim printom vješto je naglasila crnom torbicom Gucci s metalnim zlatnim remenom i jednako sjajnim hit sandalama ove talijanske modne kuće.

Sudeći po modnoj hrabrosti i sve većoj popularnosti ove australske ljepotice, koja se svijetu predstavila ulogom u filmu 'Vuk s Wall Streeta', mnogi joj prognoziraju svijetlu budućnost.