BEZ FRIZURE I U TENISICAMA

Kate Middleton blista i kada je obična djevojka iz susjedstva

23.05.2016 u 10:33

Bionic
Reading

Kate Middleton u javnost je izašla u jednom od rijetkih izdanja i pokazala da unatoč kraljevskoj tituli može biti obična žena u tenisicama i trapericama

Uz dizajnerske krpice, štikle s potpisom i uvijek savršenu frizuru, veliko je iznenađenje kada si vojvotkinja od Cambridgea dopusti malo više ležernosti i pokaže svoju opuštenu stranu.

Kate Middleton viđena je bez frizure i štikli, poput obične djevojke iz susjedstva, nakon jedriličarske utrke u Portsmouthu. Britanska miljenica izašla je u skinny trapericama, tenisicama i vesti s uzorkom pletenica, a najveće je iznenađenje bila njezina povezana kosa.

??????

Fotografiju objavljuje Kate Middleton (@katemiddletonphotos)


Klasične Adidasove tenisice tako je uparila s trendi trapericama koje ne silaze s modnog trona, a lako ih se može kupiti u bilo kojem lancu ulične mode. Ipak, nije odoljela barem jednom skupocjenom brendu pa je za casual styling uz skinny traperice i tenisice odabrala Ralph Lauren polo vestu. No ono što su svi primijetili to je da Kate i nakon dva proda ima vitku liniju za svaku pohvalu, a skinny traperice to su pokazale bolje od bilo kakve suknje ili haljine kojima je vjerna svih ovih godina.

The Duchess of Cambridge joins @landroverbar's T1 boat for a Sailing training session ⛵ Photo © 2016 Lloyd Images

Fotografiju objavljuje Kensington Palace (@kensingtonroyal)