U ŽENSTVENIM HALJINAMA

Poznate Hrvatice pokazale svoju romantičnu stranu

19.03.2016 u 12:25

  • +12

Poznati na četvrtoj večeri BIPA FASHION.HR-a

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Na četvrtoj večeri Bipa fashion.hr-a svoju proljetno-ljetnu kolekciju predstavio je modni dvojac Elfs, a njihova modna bajka oduševila je brojne poznate Hrvatice koje su iz prvih redova pratile reviju

Vesela, razigrana i romantična modna bajka oduševila je poznate dame: Bornu Rajić, Anitu Dujić, Eciju Ivušić, Renatu Sopek, Mirelu Holy, Andreu Andrassy, Snježanu Mehun, Tihanu Harapin, Antoniju Šolu i mnoge druge.

Romantične haljine Elfsa osim manekenki na reviji su nosile i naše poznate dame zablistavši u njihovim ženstvenim kreacijama u pastelnim nijansama.

Andrea Andrassy, Anita Dujić i Sonja Kovač sjajile su u izuzetno ženstvenim haljinama A kroja dok su se Renata Sopek i Ecija Ivušić odlučile za čipkaste haljine koje prate liniju tijela u nježnim tonovima.

Nova kolekcija Elfsa namijenjena je ženama koje vole sanjariti, stvorena je za nepopravljive romantičarke i u njoj prevladavaju nježne pastelne nijanse. Od boja najviše su zastupljene puderaste s izletima u bijelu, nježnu plavu i zlatnu boju, a od materijala najzastupljeniji su brokat, makrame, čipka, lame i šifon.