FASHION GURU

Ovo su najgori stajlinzi slavnih Hrvatica

29.01.2016 u 15:59

Bionic
Reading

U protekloj godini nagledali smo se svakakvih izdanja naših poznatih dama s društvene i estradne scene, a među mnogim promašenim stylinzima naš modni kritičar Fashion Guru izdvojio je one najupečatljivije

Ove sam godine umjesto liste najlošije odjevenih osoba odlučio birati najlošije stylinge naših poznatih dama, ostavivši otvorenom mogućnost da su se koji put možda ipak zadovoljavajuće odjenule.

10. Renata Sopek

Renata Sopek Pixsell/Promo


Ona je kategorija za sebe, uvijek vjerna svom stilu. A kakav je on? Sto trideset pet centimetara materijala duple širine po mogućnosti u jednoj boji i - bez šavova. Stoga razumijete zašto mi je bilo teško odlučiti se za jedan styling u ovom slučaju.


9. Barbara Nola

Pixsell Promo
Zanimljivo je da Barbara u svakodnevnim neobaveznim kombinacijama uvijek izgleda puno, puno bolje od onih na premijerama i događanjima. Tada kao da se trudi biti drugačija što pak rezultira ovakvim nekim nesretnim stylingom u kojem joj noge u bijelim (?!) čarapama izgledaju kao da nosi dvije longete.

8. Lana Jurčević

Lana Jurčević Promo
Ako netko u ormaru ima grudnjaka i svih mogućih inačica sličnih odjevnih predmeta koje se nose zasebno, onda je to naša zgodna pjevačica. Njezinog golog tijela smo se nagledali i to je super, ali kada vidite ovakav neki odjevni predmet koj ne bi ni na umjetničkom klizanju odjenule, ne znam kako bih ga onda nazvao.


7. Antonija Blaće

Antonija Blaće Pixsell
Njezinih modnih performansa u ovoj godini je bilo napretek. Jedan je od najpopularnijih ovo SM izdanje. Sviđa mi se to što ona eksperimentira, ali nije više tinejdžerica pa da se divimo njezinim modnim performansima.

6. Maja Šuput

Maja Šuput Promo

Naša jedna i jedina miss Šuput stvarno eksperimentira s modom. Zna joj se dogoditi da ima jako dobre modne kombinacije, ali ovaj kombinezon dsquared ili triko jedva da dobro stoji manekenki koja je to nosila na reviji, a kamoli Maji, i to još u ovom stylingu

5. Minea

Pixsell Promo

Otkad je ponovno uzletjela, Minea pokušava nametnuti taj neki svoj stil. Hm, koji stil? Frizura? Odjeća? Na njoj bi se stilski dosta toga trebalo doraditi, a nije da je nema u medijima.

4. Andrea Šušnjara

Andrea Šušnjara Pixsell/Promo

Što reći o Andreji, osim da možda zatraži veći honorar ili neka cijeli bend uloži malo u odjeću ili styling


3. Nives Celzijus

Nives Celzijus Pixsell

Redovita je gošća na svim listama loše odjevenih, čega je uostalom i sama svjesna, no zbog toga se ne ljuti. Njezina provokativnost u odijevanju vrlo često prelazi svaku granicu dobra ukusa. Da malo sakrije svoje atribute, bila bi koji put puno zanimljivija.

2. Anica Kovač

Anica se inače korektno odijeva i najbolje joj stoje trapke, majica i kožna jakna, ali ovu kreaciju i styling jednostavno se ne može zaboraviti.

1. Doris Pinčić

Doris Pinčić Pixsell
Ono što sam napisao u uvodu, nažalost ne odnosi se na slatku Doris. Njezinih par kombinacija definitivno ju je dovelo do toga da ne mogu nikog drugog osim nje staviti na prvo mjesto ove liste. Lani je bila prva na listi najlošije odjevenih, a ove se godine okitila titulom najlošijih stylinga. Ako sumnjate u moju odluku, dovoljno je baciti pogled na fotografije.