OSKUDNIJE NE MOŽE

Njena haljina ima samo jednu poruku: Gledajte me!

23.11.2015 u 11:19

  • +5

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

U ulozi ovogodišnje voditeljice nagrada American Music Awards 46-godišnja Jennifer Lopez sve je pokušala impresionirati s čak deset kombinacija, od kojih će haljina plave boje definitivno ostati najzapamćenija

U premijernoj ulozi voditeljice glazbenih nagrada Jennifer se prvi put pojavila u izrazito izazovnoj haljini isprane plave boje. Iako je u ulozi domaćice bila prvi put, itekako ima iskustva kada su nastupi u pitanju. Za prestižne je nagrade prvi put nominirana prije 15 godina, a prvi je nastup imala prije čak 25 godina.

Svoje poznate obline tako je uspjela ugurati u haljinu čija je posebnost u velikim prorezima koje su pridržavali zanimljivi čvorovi i vrpce. No tu priči nije kraj; promijenila ih je čak deset tijekom večeri.

Tako je 46-godišnja pop diva ponovno prezentirala svoju figuru pješčanog sata pobrinuvši se da svi uzvanici gledaju samo u nju

Strani mediji odmah su se odmah raspisali o tome kako je haljina s potpisom Charbel Zoe oštra konkurencija slavnoj Versaceovoj kreaciji iz 2000. kada je Lopez sve očarala na dodjeli Grammyja. No teško da će J.Lo ponoviti taj moment budući da je slavnom zelenom haljinom s printom modne kuća Versace započela jednu novu eru haljina za crveni tepih. Osim toga, upravo je ta haljina jedan od najtraženijih pojmova na internetu, a to je potaknulo Google da napravi tražilicu.