UDOBNO I COOL

Shooster predstavlja Suprin novi Ellington Vulc model

28.08.2015 u 09:04

Bionic
Reading

Supra predstavlja novi 'high performance' model Erika Ellingtona, redizajniran u aerodinamičnu, vulkaniziranu konstrukciju

'Jako mi se sviđa originalni model! Ovisno o raspoloženju biram između 'vulkaniziranog' modela ili modela s 'cup' potplatom. Često nosim Shot i Cubas tenisice pa sam zato i predložio vulkanizirani potplat za moj Ellington' model. Kada mi je sinula ta ideja, uzeo sam par svojih tenisica, odrezao potplat i stavio tenisicu na vulkanizirani potplat. To mi je izgledalo jako dobro pa sam poslao sliku dizajnerima i ubrzo smo već imali nekoliko prototipa', kaže Erik Ellington koji je započeo svoju skajtersku karijeru u Anchorageu, Aljaska. Bilo je to vrijeme nastanka skate parkova, prepoznatljivih širokih hlača i malih kotača prije dolaska u Arizonu i ulaska u svijet sponzoriranih skateboardera sa sve većim Zero skatedoardima. Nakon što je naučio sve što je mogao, Erik osniva vlastiti brend unutar Baker Boys Distribution.

'Ellington Vulc' utjelovljuje Ellingtonov dokazani stil u redizajniranom gornjištu izrađenom od antilop i mikro nubuk kože. Unutrašnjost napravljena od blago podstavljene Drillex mreže odbija vlagu te pridonosi ventilaciji dok potplat omogućava superioran grip i klasičan 'board' osjećaj.

'Odlične su za skejtanje', dodaje Ellington. 'Sviđa mi se visina ušica za vezice kao i izgled poluvisoke tenisice s funkcijom niskog modela čistog vrha. Model je zadržao atletski izgled u jednostavnijem 'vulc' stilu te je stanjeno gornjište, ne bi izgledalo dobro s dodatnim podebljanjima. To je gotovo ista tenisica, no na dva potpuno različita načina', kaže on.

Ellington Vulc dostupan je u Shooster trgovinama po cijeni od 659 kn. Supra je nezavisan multinacionalan lifestyle brend inovativne obuće. Osnovali su ga Angel Cabada i Scott Bailey u Južnoj Kaliforniji 2006. godine. Inspirirana strašću, SUPRA spaja modu, glazbu, skate boarding, umjetnost i ulicu.
 
O novitetima saznajte više u Shoosterovim trgovinama ili na www.shooster.hr