PREDMET ŽELJA

Torba koju obožavaju modne blogerice

11.08.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Zvijezda stylinga brojnih modnih blogerica, ali i slavnih ljepotica zadnjih mjeseci je torba Faye, još jedna u nizu uspješnih modela iz modne kuće Chloé

Trendi torba Chloé Faye osvojila je srca fashionistica već na predstavljanju ovogodišnje proljetno-ljetne kolekcije, a nisu joj odoljele ni slavne holivudske ljepotice poput Eve Longorije, Vanesse Hudgens, Chrissy Teigen, Suki Waterhouse, Rosie Huntington-Whitley...


Savršen spoj rafinirane ženstvenosti, jednostavnih čistih linija i kul metalnih detalja čini je must have modnim dodatkom, no ovaj divni predmet želja mogu si priuštiti samo rijetke sretnice budući da joj se cijena, ovisno o veličini i vrsti kože kreće od 1.200 do 2.500 eura.

New POST on my blog [ Casual Day ??] #subdued #blog #street #shopnextdoor #chloegirls #chloefaye

A photo posted by Leeloo (@dressingleeloo) on

OOTD blush + black ??⚫️

A photo posted by Erica Hoida • FashionedChic (@fashionedchicstyling) on

Elegantan dizajn sefektnim detaljima, velikim metalnim prstenom i lancem, Chloé Faye sjajno se uklapa u rokerske, boho chic, ali i glamuroznije stylinge. Može se nositi kao clutch u ruci ili na ramenu zahvaljujući remenu koji se skida. Osim toga dizajnom se uklopila u revival 70-ih koji trenutačno vlada modnom scenom.

All #chloe everything in #Marrakech

A photo posted by MF (@theoriginalmf) on

Ove je godine njezina slavna sestra, torba Chloé Paddington proslavila deseti rođendan, a u modnoj povijesti ostat će zapamćena kao torba koja je započela novu eru u svijetu luksuznih modnih dodataka - it torbica sezone. Zanimljivo je da se prodala u 8.000 primjeraka prije nego što je došla na police, a nakon nje veliki hitovi iz ove poznate pariške modne kuće bili su modeli Paraty i Marcie.

Give me ?? #chloe #chloefaye @sincerelyjules

A photo posted by Stephie ?? (@stephieperry) on

Nakon nekoliko sezona s ne baš pretjerano uspješnim modelima, Chloé je prošle godine modni svijet osvojio novom ljepoticom nazvanom Drew, a riječ je o tzv torbici saddle sa zlatnim lancem. Nakon Drew na scenu je stupila jednako uspješna i dimenzijama nešto veća Faye, a slavna pariška modna kuća za hladne zimske dane sve nade polaže u najnoviji model - Goldie.

Currently top of my faves list... @chloe #chloefaye #chloedrew

A photo posted by Becky Bowyer (@daisy_and_harlow) on

@eatsleepwear + @alwaysjudging #chloegirls #itbags

A photo posted by Layer (@layertheboutique) on