PRAVI UZOR

Tri navike zbog kojih Jessica Alba izgleda savršeno

16.06.2015 u 11:18

Bionic
Reading

Glumica Jessica Alba više je puta rekla da pazi na prehranu od najmlađih dana, a sve zdrave navike koje je usvojila zaslužne su za njezinu lijepu kožu i tijelo bez mane

Slavna je glumica tako za Redbook otkrila neobičan način kojim lakše izdržava naporne dane prepune sastanaka: 'U svome uredu imam aparat za kokice i kada god osjetim da gubim energiju, grickam kokice. Drže me budnom i fokusiranom.' Na pitanje novinarke s čime ih priprema, velika pobornica zdravog načina života spremno je odgovorila da voli kokice s puno soli.

Budući da često putuje, a nikada se nije vratila s godišnjeg odmora s kojom kilom viška, kao što se to događa mnogima, otkrila je svoju tajnu i na tom polju. Radi se o jednostavnoj navici, a njome se koriste mnoge zvijezde – voda s kokosom. Jessica kaže da pije puno vode s kokosom, a ako joj slučajno ponestane, pije običnu vodu.

'Kako starimo, na licu se vide tragovi dehidracije, a to mi se nikako ne sviđa. Stoga uvijek pijem puno vode jer volim svjež i njegovan izgled', objasnila je uspješna glumica, čija je tvrtka Honest Company procijenjena na milijune dolara.

Čak i kad je na odmoru, Jessica priznaje da redovno vježba. Dodaje da joj to nije uvijek zabavno, ali se poslije odlično osjeća i zbog toga se uvijek nekako natjera da započne s treningom. Obično se odluči na kombinaciju vježbi s utezima, joge i trčanja na pokretnoj traci

Zdrave navike slavna je glumica već polako prenijela svojim kćerima. Tako se trogodišnja Haven bavi gimnastikom, a starija Honor po prvi će puta biti odvojena od roditelja i pohađati teniski kamp ovo ljeto. Uz to se bavi glazbom, a ponosna majka Jessica priznaje da ju teško pušta, osobito zato što je sramežljiva. Neodlučna je i oko njezinog odlaska u glazbeni kamp, ali djevojčica ju uvjerava da to može, pa Jessica jedva čeka da vidi kako će to funkcionirati.