TRENDI ŠETAČICE

Dugonoge ljepotice okupirale zagrebačku špicu

29.05.2015 u 07:22

  • +9

Ulična moda

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Da je ljeto sve bliže, pokazuju i sve laganije opravice lijepih šetačica koje u središtu Zagreba redovito pokazuju kako pomno prate najnovije trendove

Jedna je zgodna brineta u odličnoj dnevnoj kombinaciji plijenila pozornost na zagrebačkoj špici u lepršavoj suknji i ležernoj majici, a sve je začinila ultra modernim tenisicama i naravno sunčanim naočalama. Za ovaj look zaslužila je čistu peticu.

Zagrepčanke su itekako upućene u modne novitete pa najnovije trendove poput laganih haljina, podrapanih traperica ili lepršavih pidžama-hlača uspijevaju odlično kombinirati. Minice i kratke hlačice ponovno su aktualne otkrivši vitke noge lijepih žena.

Osim što su tenisice must have ove sezone, pomodarke ne odustaju ni od udobnih proljetnih gležnjača ili zavodljivih cipela na petu, a s toplijim danima sve se više nose boje poput žute, crvene, kraljevski plave, zelene…. Ako ste u potrazi za kakvom novom proljetnom krpicom, nećete pogriješiti ako odaberete nešto u nekoj od ovih lijepih proljetnih nijansi.

Ako pak ne volite previše eksperimentirati s bojama i držite se više klasične crne, bijele ili sive, svoje standardne kombinacije možete začiniti detaljima poput torbice, tenisica ili nakita u nekoj otkačenoj nijansi žute ili vesele zelene.