TRAŽENO LICE

Novi poslovni angažman Jelene Rozge

27.05.2015 u 11:17

Jelena Rozga i Garnier Color Naturals

Izvor: Promo fotografije / Autor: Standa Merhout & John Pavlish

Bionic
Reading

Splitska pjevačica Jelena Rozga ima novi poslovni angažman. Plavokosa Splićanka postala je ambasadorica boja za kosu Garnier Color Naturals i to u devet zemalja Istočne Europe

Pepeljasto plava kosa Jelenin je zaštitni znak, i upravo ta nijansa trajne boje (Color Naturals 111) ona je koju će i promovirati.

'Biti dio Garnier obitelji za mene je velika čast na koju sam iznimno ponosna. Zasigurno je ovo jedna od uloga koju ću pamtiti čitav život', izjavila je Jelena ususret regionalnoj premijeri kampanje.

Tim Garnierovih stručnjaka osmislio je njezin besprijekoran izgled koji će se uskoro moći vidjeti u televizijskim reklama u cijeloj regiji, a u brendu se nadaju da će Jelena nastaviti inspirirati žene diljem regije, ali i pomoći im u pronalasku željene boje za kosu.

Rozga je ovim poslovnim angažmanom potvrdila da je uz Severinu jedno od najpoželjnijih lica u domaćoj marketinškoj industriji. Popularna pjevačica tri je godine zaštitno lice Seata za Hrvatsku, ali i zvijezda reklamne kampanje talijanskog modnog brenda Liu Jo, također za područje Hrvatske, a nedavno je postala i zaštitno lice Sperbanke za hrvatsko kao i bosansko-hercegovačko tržište.