KAKVI GENI!

50 joj je godina i izgleda nemoguće dobro

30.01.2015 u 10:35

Bionic
Reading

Jedna od najuspješnijih manekenki 80-ih, koju su zbog savršenog tijela nazvali 'The Body', Australka Elle Macpherson s godinama izgleda sve bolje i redovito dobiva pohvale za nevjerojatno mladolik izgled

Zgodna Australka ima 50 godina i dvoje djece, a i dalje je jedna od najljepših manekenki na svijetu, pa joj na vitkoj liniji i mladolikom izgledu sigurno zavidi i pokoja mlađa kolegica.

Gostujući kod slavnog Jimmyja Kimmela, Elle Macpherson još je jednom zablistala u kombinezonu, trendi jaknici od resica i cipelama s vrtoglavo visokim potpeticama.

Kombinezon mnogima omiljene dizajnerice Stelle McCartney isticao je njezinu vitku liniju, a s raspuštenom dugom plavom kosom Elle je opet plijenila pažnju okupljenih.

U intervjuu za The Telegraph krajem prošle godine slavna je manekenka rekla kako se s 50 godina osjeća sjajno i bolje nego prije: 'Ponekad pogledam svoje fotografije iz mlađih dana i pomislim koliko sam lijepa bila, a nisam to osjećala ili pomislim da sada izgledam odlično jer imam više samopouzdanja nego prije te ne pokušavam biti nešto što nisam.'