KAKAV PRIZOR

Jesu li ovo najbolje haljine s dodjele glazbenih nagrada?

24.11.2014 u 13:35

  • +8

American Music Awards 2014

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Dodjela Američkih glazbenih nagrada (AMA) privukla je velik broj poznatih ljepotica koje su se odlučile pokazati u najboljem svjetlu. Koliko su u tome uspjele, prosudite sami

Dok su neke slavne dame na crvenom tepihu zasjale u elegantnim i ukusnim izdanjima, neke su se odlučile na hrabrije modne iskorake. Trend pokazivanja struka i trbušnih mišića i dalje vlada crvenim tepisima, a haljine sa strateškim izrezima na tom dijelu tijela su, pokazalo se, i ovoga puta bile najčešći odabir poznatih ljepotica.

U zelenoj uskoj haljini Michaela Korsa, izrezanoj ispod grudi, zavidno vitku liniju pokazala je Taylor Swift, a crnu haljinu s roza trakama i zanimljivim izrezima odabrala je Heidi Klum. No uvjerljivo najviše pogleda privlačila je zgodna Jennifer Lopez koja u posljednje vrijeme u svakoj prigodi pokazuje savršeno istesane trbušnjake, a svilena haljina puderasto roza boje Reem Acra njezine je adute stavila u prvi plan.


Trendu pokazivanja kože priklonila se i manekenka u usponu Kendall Jenner koja je za ovu prigodu odabrala prozirnu dugu haljinu Yigala Azrouela.

No neke ljepotice ipak su odabrale nešto decentniji look, pa je tako pjevačica Fergie u crnoj uskoj haljini s visokim prorezom Halston Heritage izgledala fantastično, jednako kao i Selena Gomez čija je crna Armanijeva haljina s prednje strane bila zatvorena do vrata, dok je straga otkrivala gola leđa.

U bijeloj jednostavnoj haljini s dubokim dekolteom Kaufmanfranco i srebrnom ogrlicom u obliku zmije, glumica Kate Beckinsale bila je oličenje elegancije.