FASHION GURU:

'Pekle su me oči od plahte na Minei'

27.10.2014 u 11:56

  • +6

Tvoje lice zvuči poznato

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Bionic
Reading

Fashion Guru nije propustio sinoćnje izdanje emisije 'Tvoje lice zvuči poznato', a gotovo svim sudionicima našao je brojne zamjerke

U pretprošloj emisiji ‘Tvoje lice zvuči poznato’ stvarno sam se zabavio. Svi su dali najbolje od sebe i u špajzi od studija napravili su prilično dobar posao. A onda je sinoć uslijedilo razočaranje.

Minea je plesom još donekle skinula 'mikro' Kylie, ali ona krpena plahta na njoj uistinu je mogla biti bolja. Toliko je grozno izgledala ta plahta da su me pekle oči. Svaka čast Minei koja je izvukla priču najbolje što se moglo, ali izvedba haljine nije joj laskala, kao ni svjetla na pozornici, uz koja se sve predobro vidi.

Zato je Mario bio sjajan i pretpostavljam da je nosio originalno odijelo. Andrea je pak dobro skinula Tonyja. Vjerujem da je Nina dala Vandi svu svoju obleku, samo ju je malo morala prekrojiti. Ipak, dobro je skinula njezino poskakivanje…

A Nina bolje da se nije ni digla u onoj plastičnoj haljini dok je vrhunac trasha bilo šlatanje Sandre Bagarić i diskutiranje o Nininim oblinama. Ona je izašla na binu kako bi napravila nešto, a samo su je krenuli bombardirati.

Kada je i Tom još jednom rekao 'fantastično', Nina je shvatila da je predugo na bini pa je rekla da kamera deblja i da je Vanda super, a zatim je otišla do stola za kojim je Tom već utonuo u stolac i reklamirao starke u krupnjaku. A onda je došao Baby Dooks… nemam komentara za njega.

I dok je Rene stalno popravljao gumb sakoa, Mešin je izgledao kao da umire od dosade. Možda je to furka jer Tom spava, a Bagarićka se tradicionalno ne zaustavlja, jedino Navojec prati sve.

Sigurno je to fantastično i Željki Markić, jer kada gleda ovu emisiju, primjerice Ronalda kao Zdenku i Robija, dođe joj da popije sredstvo za smirenje. A ako budemo imali sreće, onda će se i ona maknuti s ekrana jer za nju ne možemo reći da je fantastična.

Pravo osvježenje bio je Guliano kao Freddie Mercury. Skinuo ga je totalno i on je jedini zaslužio riječ - fantastično.

Nažalost, ova emisija nije bila toliko dobra kao prošla, ali neka konstanta u emisijama ipak postoji – to je riječ fantastično koju svi upotrebljavaju kao da za nju dobiju sto kuna svaki put kada je izgovore. E pa iskreno, nije bilo baš tako fantastično.