ZNA ŠTO RADI

Kada birate seksi cipele, ugledajte se na nju

26.09.2014 u 07:00

  • +11

Beyonce - cipele

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Za nekog poput pop dive Beyonce dobar stajling ne predstavlja nikakav problem jer je u svijetu showbiza od djetinjstva te je naučila koliko je važno uvijek dobro izgledati

Budući da je Beyonce već nebrojeno puta dokazala da je prava diva, nikoga ne čudi da u šoping odlazi u cipelama koje mnoge žene ne mogu zamisliti na svojim nogama. Jedan su od takvih idealnih primjera crne cipele s prozirnom platformom. Pogledamo li ih malo bolje, u realnosti većina žena ni ne zna za koju bi prigodu odabrala takvo što, ali Beyonce ih, eto, nosi dok šopingira.

Otkada je postala mama, Beyonce često s fanovima dijeli trenutke iz privatnog života. Bila se pohvalila i crnim ravnim cipelama s iscrtanom mačkom, a iste takve kupila je i svojoj kćerkici Ivy Blue. Cipele malene Ivy brenda Olympia Incy Kitty Flats koštaju oko 1.700 kn, a par za Beyonce i više nego dvostruko skuplji.

Diva neće otići ništa manje sređena ni na košarkašku utakmicu, ali tko bi joj zamjerio kad zna da će je svi fotografirati i promatrati. Uz hlače s trendi uzorkom leoparda sjajno je uklopila cipele koje bi mnoge žene htjele imati u svome ormaru - Christian Louboutin. Cipele u roza boji s prozirnim dijelovima sa strane itekako su upečatljive, a ona ih zna samouvjereno nositi.

Uz slavne louboutinke slavna će pjevačica uvijek odabrati posebne cipele slavnih dizajnera, ali budući da si to može priuštiti, bilo bi šteta da u njima ne uživa. Važnije od toga je što se voli igrati s modom, a to dokazuje i njen vlastiti brend koji strastveno promovira svakom prilikom, a i sama često nosi.