FASHION GURU:

Zna li Ava Karabatić zašto se polijevala vodom?

28.08.2014 u 10:47

  • +3

Fashion Guru

Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavić

Bionic
Reading

Mislite da Ava zna zašto bi se trebala politi vodom? Da se barem onda polila, zavapio je Guru. Malo je smočila leđa jer ipak - zašto da uništi frizuru ili, ne daj bože, da se šminka razlije, tko zna kako i gdje će se opet stići našminkati

Guru je primijetio da je pjevačica Helena Bastaić na Večeri šibenske šansone nosila samo kukičano. Crvena haljina joj dobro stoji i prigodna je zbog ljeta i ambijenta, a kad joj dosadi, uvijek može napraviti stolnjak i nekoliko miljeića od nje - naš Feshi ipak nije mogao odoljeti a da joj ne uputi pokoji praktičan savjet.

Zgodna glumica Marina Fernandez odlučila je zapjevati na šibenskom festivalu i, modno gledano, ostavila je dobar dojam. Frizura i cipele su doduše mogli biti puno bolji, a zar ovo na boku nije trebalo biti prozirno, kada već ima ovakvo tijelo, smatra on.

Grupa ENI ima dobre pjesme i loš styling, tj. rijetko sam ih vidio dobro odjevene, mogao bih reći nikad, a sada vidim da to nije neki njihov koncept, već da im se jednostavno sviđa odjeća čudnog dizajna, nabraja Guru. Nikolina je odlučila zapjevati sama, bez ostatka cura, i umjesto da je odlučila napraviti totalni preokret, odjenula je haljinu koju je sigurno već nosila.

S ovim Rozginim outfitom frajeri nisu zadovoljni - to što im je pokazala malo tijela i sve kamuflirala grudnjakom boje kože i nije baš neki spektakl.

Maja je ove godine došla spremnija na Dane piva nego ikada i odlučila biti bajkerski hot chick. Guru misli da su frajeri popadali u nesvijest od euforije i gledali samo u njezine noge.