Moda i ljepota NEFORMALNO OBRAZOVANJE

Prvi studij za misice otvara vrata u Splitu

  • Autor: G. A.
  • 21.8.2009 12:50:48
  • 21.8.2009 11:18:16

Misice će odsad moći postići i službenu potvrdu da su prošle prikladnu naobrazbu u 'školi za dame', odnosno na neformalnom studiju koja se otvara u Splitu. Učit će o pravilima uljepšavanja, odijevanja, o nutricionizmu, bontonu, govorništvu…

Uobičajeni manekenski tečajevi, čini se, više neće biti dovoljni. Od djevojaka i žena tražit će se nešto više od umijeća hodanja po pisti te će ih se usmjeravati na pokretanje svih vlastitih potencijala.

Djevojke će u novoosnovanoj 'školi za misice' u Splitu moći učiti kako se uljepšati i kako se prikladno odjenuti, piše Slobodna Dalmacija. To je iznimno važno djevojkama koje se žele okušati u osvajanju titule miss, ali i za sve djevojke koje vole modu i ljepotu.

Osim predavanja, bit će organizirane i radionice, na kojima će ih iskusne i stručne osobe poučavati nutricionizmu, bontonu, plesu, pa i glasnogovorništvu s naglaskom na obraćanje novinarima.

Djevojke će se poticati na nastavak školovanja na formalnim fakultetima te na učenje stranih jezika. Nema strogih dobih ograničenja za pohađanje ove obuke, uključiti se mogu djevojke od rane tinejdžerske dobi, ali i dame u vrlo zreloj dobi.

Utemeljiteljica škole je Biljana Mančić, bivša Miss Universe Hrvatske 2006, diplomirana ekonomistica menadžmenta.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više