TRENDOVI KOJI DOLAZE

Pogledajte proljetnu H&M kolekciju prije svih

10.01.2012 u 14:21

Bionic
Reading

Proljeće u H&M-u donosi spoj modernog kroja i romantične ženstvenosti. Strogo bijelo odijelo glavni je artikl, uz top od džerseja. Ravne su cipele zakon, sandale imaju drvenu petu. Nosit će se kimono jakne, haljine na preklapanje i hlače širokih nogavica

Boje su bijela i neutralne s detaljima u bojama voća, žutoj, narančastoj, ružičastoj, zelenoj. Najčešći materijali su pamuk, džersej, svila, koža, organca i lan.

Modni dodaci koje će svaka pomodarka morati posjedovati su cipele u rockabilly stilu ili sandale drvenih potplata, višestruke narukvice, kožne ogrlice, torbe s kopčom te bijele sunčane naočale.

Detalji su skrojeni po mjeri, krojački duh ističe dječački izgled u kontrastu s mekim naborima, preklopima i plisiranim detaljima koji povećavaju volumen i zadržavaju oblik.

'Volim lijepu odjeću za zrelo raspoloženje sezone koja se još uvijek lako nosi i može se kombinirati na različite načine. Novi materijali igraju važnu ulogu ove sezone i donose nove detalje kao dodatak već poznatim oblicima', rekla je voditeljica odjela za dizajn u H&M-u Ann-Sofie Johansson