MAKSI TREND

Tko je odjenuo najljepšu haljinu ovog ljeta?

09.09.2011 u 13:54

Bionic
Reading

Proljeće je najavilo maksi haljine kao jedan od najpoželjnijih trendova ovoga ljeta, pa su poznate Hrvatice mahom uložile u te fensi outfite

Tanja Dragović ne zaobilazi nijedan trend, pa je ovoga ljeta uhvaćena i u maksi haljini. Blistala je u kreaciji bez naramenica, do poda dugoj, sa zanimljivom grafičkom igrom sivih i crvenih kockica na prljavo bijeloj pozadini.

Poduzetnica Sanja Duggan ovoga je ljeta češće nego ikad nosila duge haljine ili suknje. Netko će reći 'šteta', zbog njezinih lijepih dugih nogu, ali Sanja se očito u maksi izdanjima osjećala najbolje, a bila je i u trendu. Istina, njezine šarene haljine djelovale su pomalo obično iako ona rijetko promaši.

Marija Borić
nosila je maksi haljinu s potpisom domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović u upadljivo plavoj boji na Fashion Weeku na Hvaru, što ne ocjenjujemo kao njezinu najbolju boju iako joj ovako duge kreacije dobro stoje.

Fani Stipković bila je doista elegantna u maksi izdanju u boji pijeska, s egzotičnim naborima i lijepo izrezanim dekolteom.

Jelena Veljača također je na Hvaru nosila Aleksandru Dojčinović iz najnovije kolekcije. Njezina je haljina bila cvjetna, imala je preklop na dekolteu, a uz nju je nosila remen u pojasu.



Indira je nosila zanimljivu bijelu kreaciju bez naramenica, s naborima, prorezom i pripadajućom trakom koja je visjela s cvijeta na ruci ispod ramena.

Nataša Janjić malčice se 'utopila' u denver plavoj haljini na jedno rame, iako je krojem jedna od najljepših viđenih ovoga ljeta.

Vlatka Pokos
nosila je damsku crnu haljinu zanimljivo dekoltiranu, ali vrlo klasičnu, pa čak ne bismo govorili o trendovskom pojavljivanju, već 'vječnoj klasici'.

Anamarija Asanović mlada je protagonistica zbivanja na domaćoj modnoj sceni i nije zaobišla trend dugih haljina. Kombinacija ruža i leopard uzorka, uz bolero – uspješan spoj nespojivog.

Severina je u pak u maksi haljini sve očarala na Sarajevo Film Festivalu, održanom u srpnju, i to u žuto-zelenoj elegantnoj haljini duboka proreza.