ŠTO NAM SPREMA?

Gianna Apostolski radi generalku na tijelu

16.06.2010 u 07:00

Bionic
Reading

Bivša voditeljica 'Golih vijesti' u protekla je četiri mjeseca izgubila sedam kilograma, a odlazi i na tretmane uklanjanja bora i celulita

'Osjećaj topljenja sala mi je poput orgazma. Ipak, otkad posjećujem salon za uljepšavanje, nemam nimalo bolji seksualni život', našalila se Gianna Apostolski (32) koja, kako pišu 24sata, smatra da se manje lijepe žene bolje seksaju jer se više trude.

Prije nekoliko mjeseci bivša voditeljica 'Golih vijesti' krenula je u kozmetički salon na tretmane uklanjanja bora te celulita i toksina. Za uljepšavanje Gianna na mjesec izdvoji, prema pisanju 24sata, oko 10.000 kuna. Novac zarađuje kao organizatorica partija u noćnim klubovima.

'Dva puta na tjedan dolazim i na masaže, a otkad sam otkrila elektrostimulaciju, moj se usporeni metabolizam ubrzao, pa sad mršavim', pohvalila se Gianna, koja je u četiri mjeseca skinula sedam kilograma. Dodaje da joj je cilj bio brzo i bez znoja oblikovati se i učvrstiti grudi i stražnjicu.

'Lijena sam Dalmatinka i ne volim vježbati', rekla je. Ponosna je na grudi iako joj, kaže, jedna dojka gleda na Učku, a druga na Grčku.