CATHERINE ZETA-JONES

'Oči su mi kao rupice u pijesku nakon pišanja'

23.03.2010 u 15:04

Bionic
Reading

Unatoč svojoj ljepoti, 40-godišnja Catherine Zeta-Jones kaže da se još bori s kompleksima oko svog izgleda, čak ne voli ni svoje svjetski poznate oči

Catherine Zeta-Jones uvijek se zgrozi kad vidi jako mršave žene i radije se drži svog 'zdravog' stasa. Priznaje da u pozadini njezinih oblina stoji ljubav prema čokoladi koje se ne želi odreći.

'Obožavam čokoladu, sladoled i kolače. Jedina stvar bolja od seksa je seks s čokoladom na vrhu. Volim tjesteninu i povremeno avokado sa škampima. Svatko bi si trebao priuštiti malo poslastica koje voli, ali s mjerom', savjetuje Zeta-Jones.

'Neću vam lagati, mnogo i naporno vježbam u teretani, pazim na prehranu da se ne udebljam previše. Ali ipak jedem, i to kad sam gladna, najmanje tri obroka dnevno', rekla je glumica Catherine Zeta-Jones za OK! Magazin

Unatoč tome što slovi kao jedna od najvećih ljepotica današnjice, ona se ne smatra posebnom.'Ne volim svoje oči. Izgledaju kao rupice koje ostaju u pijesku kad se netko popiški. Najčešće sama uređujem kosu i šminkam se. Trebate me vidjeti ujutro! Kad vodim djecu u školu, nabijem si bejzbol kapicu na glavu i mislim si: 'Zašto se uopće skrivam? Ionako me nitko ne bi prepoznao'', iskrena je Zeta-Jones.