NAGRADNJAČA

Tko je osvojio miris Christina Aguilera by Night

11.12.2009 u 14:55

Bionic
Reading

Christina Aguilera predstavlja novi i zavodljivi miris Christina Aguilera by Night. Izražavajući senzualnost i ženstvenost, miris iskazuje iskustvo žene koja se njeguje u iščekivanju posebne noći, a stvoren je da bi proslavio trenutke kada se žena želi osjećati samopouzdano i glamurozno

Christina Aguilera By Night

Nadahnuće za miris i pakiranje proizašlo je iz Aguilerine omiljene boje: crvene. 'Crvena je ona prava boja koja zrači senzualnošću i ženstvenošću, zato sam je izabrala za ovaj miris', kaže Aguilera i dodaje: 'On predstavlja strast i toplinu, čineći da žena izgleda i osjeća se seksi.'

Miris

Christina Aguilera by Night je zavodljiv miris s nagovještajem zaigranosti. Ovaj miris načinjen od orijentalne voćne mješavine spaja toplinu i intenzivnost, dajući mu senzualnost, kao i slatkastu ženstvenost.

Miris započinje s notama mandarine, crvene jabuke i frezije, a pojačan je senzualnim elementima afrodizijaka poput badema.

U srcu mirisa nalazi se seksi i sladak cvijet vanilije prošaran zaigranom breskvom i svibanjskim pupoljkom.

Temelj mirisa zrači toplinom u vidu jantarnih nota i crne vanilije koja oslobađa njegov seksi, provokativni karakter.

Dizajn

Christina Aguilera by Night svojim dizajnom, bojom i mirisom odražava glamur i eleganciju.
Koncentrirajući se na Christininu omiljenu boju - crvenu - miris evocira njezin jedinstveni i ultraženstveni stil.

Bočica je dizajnirana tako da svojim oblikom oponaša obline ženskoga tijela, što je delikatno naglašeno crnom čipkom. Vitka i seksi silueta bočice zatvara se crnim čepom s više površina. Pakiranje, koje je dizajnirano tako da izgleda i delikatno i snažno, pojačava senzualnost ovoga mirisa. Christina Aguilera by Night plijeni zvijezdinim klasičnim ženstvenim stilom, slaveći zavodljivu i eleganciju stranu svake žene.


Osvojite miris Christina Aguilera by Night

Tportal nagradit će tri čitatelja s mirisom Christina Aguilera by Night. Dovoljno je točno odgovoriti na nagradno pitanje:

Nagradu su osvojile:

Sandra Pastuović
Ines Igrec
Kristina Macuka

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.