UČINKOVITA FORMULA

Eucerin® Volume-Filler vraća licu izgubljeni volumen

16.04.2014 u 20:57

Bionic
Reading

Nova Eucerin® Volume-Filler anti-age njega sadrži magnolol, oligo peptide i hijaluronsku kiselinu. Uz redovitu uporabu, njezina učinkovita formula pomaže redefinirati konture lica i vratiti licu izgubljeni volumen, kao i mladoliki izgled

Više čimbenika pridonosi gubitku volumena kože i starenju. Različiti procesi odvijaju se u svakom sloju kože. U gornjem dijelu, epidermisu, proizvodi se manje lipida te se usporava obnavljanje stanica. Stanice kože proizvode manje hijaluronske kiseline, koja im pomaže u zadržavanju vlage. Rezultat je gruba i suha koža. U sljedećem sloju kože, dermisu, smanjuje se količina kolagena za 1 % svake godine. To je razlog zašto koža postaje manje elastična, a konture lica gube definiciju. Subcutis, najdublji sloj masnoga tkiva kože, istanjuje se uzrokujući pritom promjenu u definiciji kontura lica i ispijene obraze.

Eucerin® istraživački tim stručnjaka udružio se s dermatolozima kako bi razvili Eucerin® Volume-Filler njegu koja bi spriječila ovu nepoželjnu pojavu povezanu sa starenjem. Visoko djelotvorna formula sastoji se od 3 aktivna sastojka koji djeluju u određenim slojevima kože. Magnolol – ekstrakt kore magnolije – poboljšava izgled kože povećavajući broj i veličinu stanica koje koži daju volumen. Oligo peptidi potiču metabolizam kože i proizvodnju kolagena te poboljšavaju međusobno djelovanje koje se prirodno odvija među stanicama mlađe kože. Hijaluronska kiselina optimizira vlažnost i tako smanjuje bore. Uz to, Volume-Filler njega sadrži SPF 15 i UVA zaštitu protiv preranog starenja kože uzrokovanog sunčevim zrakama.

Kliničke i dermatološke studije pokazale su da Volume-Filler njega pomaže vratiti volumen licu, definirati konture lica, učvrstiti kožu i vidno smanjiti pojavu bora.

Eucerin® Volume-Filler dnevna njega sadrži djelotvorne aktivne sastojke: magnolol, oligo peptide i hijaluronsku kiselinu, a uz to i SPF 15 i UVA zaštitu. Prikladna je za suhu ili normalnu do mješovitu kožu. Dnevna krema za suhu kožu je bogatije teksture za intenzivniju njegu, ali je također izvrsna podloga za make-up. Dnevna krema za normalnu do mješovitu kožu je lagane teksture za intenzivnu hidrataciju, a uz to nije komedogena, što ju čini idealnom za kožu sklonu bubuljicama.
Preporučena cijena: 210,00 kn

Eucerin® Volume-Filler krema za osjetljivo područje oko očiju
s magnololom, oligo peptidima i hijaluronskom kiselinom, redovitom uporabom pomaže vratiti izgubljeni volumen i učvršćuje kožu oko očiju. Tanke linije i bore su vidno smanjene. Uz to, sadrži i SPF i UVA zaštitu kako bi spriječila prerano starenje kože uzrokovano sunčevim zrakama. Prikladna je za korisnike leća i kao podloga za make-up.
Preporučena cijena: 180,00 kn

Eucerin® Volume-Filler noćna krema s magnololom, oligo peptidima i hijaluronskom kiselinom nije komedogena i prikladna je za sve tipove kože. Uz 3 aktivna sastojka koji djeluju na određene slojeve kože, sadrži i dekspantenol koji potiče obnavljanje kože preko noći.
Preporučena cijena: 220,00 kn