Ljepota NIKADA SPREMNA NA VRIJEME

Sienna Miller ide dlakava na more

  • Autor: G. A.
  • 3.8.2009 10:57:28
  • 3.8.2009 10:39:14

Ako vam se čini da ste jedini koji sve radite u zadnji čas te tako i na more krećete ne znajući gdje vam je glava, znajte da niste ništa gori od naoko ‘savršenih’ slavnih žena. Sienna Miller čak priznaje da se uvijek depilira u krivo vrijeme…

Jedna od najzavodljivih glumica današnjice Sienna Miller priznaje da nije organizirana ni disciplinirana kada je riječ o pripremama za plažu. Nikada se ne osjeća spremnom za pokazivanje u bikiniju.

‘Svake godine to mi je noćna mora. Uvijek govorim da ću unaprijed početi s vježbama, ali nikada ništa od toga. K tome, svaki put kažem da ću se depilirati u pravi trenutak pred more. Uvijek nešto iskrsne. I da, što li ono kažu, da treba napraviti piling? Ja ništa od toga ne radim’, priznala je Sienna.

'Naravno da me brinu kojekakve more oko mog nesavršena tijela. Ali nakon par dana na suncu, više ne marim. Ipak, važno je kakav badić odaberete za sebe, ja osobno volim topić bez naramenica i donji dio koji leži nisko na bokovima', istaknula je lijepa glumica.

I na kraju, kaže Sienna, njezin je savjet kratak i jasan: 'Na godišnji odmor idite s najbližim prijateljima koji neće prosuđivati vašu stražnjicu.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više