PURETE THERMALE

Njege za čišćenje lica sa sastojkom captelae™

26.04.2011 u 11:57

Bionic
Reading

9 teških metala, 400 μg praha, 4 reaktivna plina… Sa svim tim se koža suočava svakoga dana, a koža je ranjiva. Čišćenjem se pomaže očuvati funkcije i djelovanje zdrave kože. S kože je potrebno ukloniti šminku, ali i višak sebuma, te sve vanjske nečistoće (prašina, dim cigareta, ispušni plinovi, teški metali, vapnenac u vodi itd.) i zbog kojih može postati isušena i nadražena

Proljetno čišćenje? Ne! Čišćenje lica mora biti svakodnevna rutina. Kožu čistimo i zato da spriječimo začepljivanje pora, no moramo je čistiti tako da je ne oštećujemo. Nepravilno odabrana njega za čišćenje često uzrokuju iritaciju i preosjetljivost kože. Osjetljiva koža nije posljedica tipa kože i može se pojaviti kod osoba sa suhom, normalnom ili masnom kožom - rezultati istraživanja pokazuju da čak 50 do 60 % žena ima osjetljivu kožu.

Linija Pureté Thermale iz Laboratorija Vichy potpuna je linija za čišćenje čak i najosjetljivije kože. Svi proizvodi su bez parabena, sadrže revolucionarni aktivni sastojak Captelae TM i termalnu vodu Vichy te imaju pH koji poštuje i najosjetljiviju kožu.

Captelae TM je ekstrakt iz karite maslaca i bogat je polifenolima. Njegova posebna visokopolarizirana građa omogućuje mu da privlači i uklanja čestice nečistoće. Nečistoće se uhvate u središte molekule, i kako se više ne vezuju za površinu kože, možemo ih jednostavno ukloniti vaticom uz minimalno trenje.

Benefit proizvoda Purete thermale je Vichy termalna voda. Sa koncentracijom od 5g/L rijetkih 15 minerala, Vichy termalna voda je jedna od najjbogatijih termalnih voda na svijetu, te dokazano jača, smiruje i obnavlja svaki tip kože, čak i najosjetljiviju.

Linija Pureté Thermale nudi širok spektar proizvoda za svakodnevno čišćenje lica različitih svježih i ugodnih tekstura za različite tipove kože. Sve su teksture nemasne, nježno uklanjaju šminku i nečistoće s kože bez prekomjernog trljanja vaticom.

Pravi odgovor za čišćenje osjetljive kože je 3u1 Solution Micellaire - smirujuća otopina potpuno na vodenoj osnovi formulirana posebno za osjetljivu kožu lica i područja oko očiju. Uklanja sve nečistoće i šminku i ne mora se ispirati. Zbog iznimno velike koncentracije Vichy termalne vode, smiruje nadraženu kožu i sprečava ponovni nastanak iritacija.

Za žene koje vole rutinu njege i ne zaobilaze svaki obavezni korak za ljepotu, tu je iskušana 'plava' klasika: mlijeko za čišćenje i hidratantno-osvježavajući tonik - za čišćenje normalne ili mješovite kože ili slična 'roza' kombinacija mlijeka i smirujućeg tonika prilagođena za čišćenje suhe i osjetljive kože.

Za one koji su uvijek u žurbi, no unatoč tome posvećuju puno pažnje čišćenju kože, dostupno je mlijeko za uklanjanje šminke 3 u 1. Ono objedinjuje mlijeko za čišćenje, tonik za čišćenje i sredstvo za uklanjanje šminke oko očiju. Primjereno je za osjetljivu kožu.

Za iskusne beauty ovisnice tu su i proizvodi za dodatnu njegu
Za osjetljive oči njega za uklanjanje šminke s područja oko očiju s posebno prilagođenim lakrimalnim pH (isti kao kod suza)i provitaminom B5 - koji smiruje i smanjuje zadržavanje tekućine, a time i natečenost predjela oko očiju te piling s vitaminom E koji dubinski čisti kožu i ostavlja je baršunastom.

Mislili smo i na potrošačice koje žele glamur u svakom segmentu njege – s 5% termalne vode Vichy i koncentriranim Captelae TM ova aktivnim sastojcima bogata pjena za čišćenje lica će očistiti i vratiti koži sjaj. U zanimljivom pakiranju ova voda se pod pritiskom pretvori u laganu prozračnu pjenu i tako omogućava osjećaj nježnosti na koži.