INTERNETSKA SLAVA

Pas postao modna ikona

28.01.2015 u 13:03

Bionic
Reading

Kujica po imenu Toast već je poznata na društvenim mrežama, no sad će postati još slavnija – postala je lice modne kampanje za naočale Karen Walker

Jadna Toast pronađena je u lošim uvjetima, nakon čega je bila spašena. Tko bi rekao da će slatka španijelka postati slavna, piše magazin Glamour

Pretpostavljamo kako je Toast ljudima zapela za oko zahvaljujući svojoj bogatoj grivi i simpatičnoj njušci. Bilo kako bilo, lijepi pas ima više od 157.000 obožavatelja.

Toast je i prije slave bila ljubiteljica sunčanih naočala Karen Walker, a često ih je nosila kad se šetala New Yorkom.


'Tražili smo manekena koji bi odgovarao karamelnim bojama naše kampanje i čija bi kosa sjajno lepršala. Toast je bila savršena', rekla je Karen Walker.

'Uzbuđena sam da napokon mogu objaviti kako sam postala novo lice sunčanih naočala Karen Walker. Cijelu kampanju (moju prvu!) i sve nove šik stvari možete vidjeti na njihovom sajtu. Karen Walker je velikodušno donirala @friendsoffinn i pomaže da se sazna o uzgajalištima pasa koje ne brinu o psima, već samo o profitu. Nijedna moja fotografija nije obrađena u Photoshopu. Toliko sam dobra', napisala je Toast na svom Instagramu.