INTIMNA CEREMONIJA

Zvjezda NFL-a izrekla sudbonosno 'da' u Hrvatskoj; pogledajte raskošnu vjenčanicu mladenke

02.07.2023 u 14:48

  • +3

Vjenčanje Davida Diehla i Kristine Puhalj Powers

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Toni Kulaš

Bionic
Reading

U Kožinu kod Zadra ovog vikenda u bračnu luku uplovio je američki par hrvatskih korijena, zvijezda američkog nogometa David Diehl i Kristina Puhalj Powers

Višestruki osvajač Super Bowla i njegova zaručnica, TV producentica i investitorica u nekretnine, sudbonosno ‘da’ izrekli su pred 50-ak najbližih prijatelja i obitelji.

Tina, kako ju zovu od milja, i David upoznali su se 2010. godine preko zajedničkih prijatelja. Nakon šest godina poznanstva bivši NFL-ov igrač pozvao je svoju današnju suprugu na spoj. Tada joj je rekao kako njegov poziv nije slučajan i objasnio da je sanjao scenarij s njih dvoje na večeri. Unatoč tome što je ona tada živjela u Miamiju, a on u New Yorku ljubav je nadvladala kilometre. Svoju djevojku iz sna zaručio je 2018. godine od kada planiraju vjenčanje u Hrvatskoj.

Mladenka je zablistala u raskošnoj bijeloj vjenčanici i Jimmy Choo štiklama optočenim kristalima, dok je zvijezda NFL-a odjenula klasično crno odijelo s leptir mašnom.

Davidova majka, Hrvatica Darlene, udala se za njegova oca Nijemca Jerryja Diehla, dok je Kristinin otac Marijan Puhalj iz Lanišća, a majka Ljubica Belić iz mjesta Kožino.

Mladenci ne kriju svoju ljubav prema hrvatskim korijenima, pa su baš iz tog razloga odabrali Kožino kod Zadra za svadbeno slavlje. Uzvanike su zabavljali poznati hrvatski pjevač Giuliano i Kanella band.

Par će neko vrijeme provesti s obitelji u Hrvatskoj, nakon čega ih čekaju profesionalne obveze u Americi.