originalan buket

Udala se slavna Španjolka: Glamurozna vintage vjenčanica nikog nije ostavila ravnodušnim

27.06.2023 u 08:59

  • +2

Manuela Vega-Penichet i Álvaro Taracena

Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Manuela Vega-Penichet blistala je u vintage vjenčanici s naborima i rustikalnim veom koji se protezao nekoliko metara iza nje

Prošlog vikenda u Španjolskoj se održao niz glamuroznih vjenčanja na kojima smo mogli uživati u spektakularnim stajlinzima mladenki i originalnim vjenčanicama. Jedna od njih bila je i Manuela Vega-Penichet koja je blistala u zanosnoj vintage haljini.

Vega-Penichet kćer je jedne od najpoznatijih odvjetničkih obitelji u Španjolskoj pa je njen ulazak u bračne vode s bivšim hokejašem i biznismenom Alvarom Taracenom privukao veliku pozornost.

Svi su se pitali u kakvoj će se vjenčanici pojaviti mladenka, a lijepa Manuela nije razočarala. Birala je vintage vjenčanicu koja nikog nije ostavila ravnodušnim; asimetričnog dizajna s jednim golim ramenom i naborima na suknji te dugačkim veom koji je svemu dao dodatnu rustikalnu notu.

Autentičnost ovog upečatljivog svadbenog izdanja pojačao je odabir cvijeća za buket, odabravši raskošne ružičaste bugenvilije.

NETIPIĆNA MLADENKA

Sve samo ne klasična vjenčanica: Piqueova šogorica ima divnu haljinu

Pogledaj galeriju

Dojam je pojačao i efektan dolazak u vintage kabrioletu koji je vozio njen slavni otac Juan Vega-Penichet, nakon čega je uslijedio ulazak u jednu od najljepših madridskih crkvi San Antonio de los Alemanes.

Među slavnim parovima koji su se vjenčali prošlog vikenda bili su i nogometaš Kepa Arrizabalaga i Andrea Martinez te brat Gerarda Pique, Marco i Maria Valls.

  • +15
Vjenčanje Kepe Arrizabalage i Andree Martinez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA