lorraine bracco

Zvijezda 'Sopranosa' odavno je odustala od bojanja kose - i nije zažalila

16.01.2024 u 11:08

  • +2

Lorraine Bracco i Michael Imperioli

Izvor: Profimedia / Autor: Araya Doheny / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Lorraine Bracco još je za vrijeme pandemije odustala od bojanje kosa te je svoje sijede pramenove s ponosom istaknula na dodjeli nagrade Emmy

Jedna od najslavnijih serija u povijesti televizije, 'Sopranosi', dobila je posebnu počast na ovogodišnjoj dodjeli nagrade Emmy. Naime, povodom obilježavanja 25. godišnjice od početka snimanja, čast da uruče nagradu dobile su njene zvijezde Lorraine Bracco i Michael Imperioli.

Imperioli je u seriji glumio čangrizavog i mnogima omiljenog Chrisa Moltisantija, dok je Bracco stekla svjetsku slavu u ulozi nezaboravne psihijatrica Jennifer Melfi.

Dvije zvijezde izlaskom na pozornicu Peacock Theatrea u Los Angelesu dobile su ogroman aplauz, ali godine su uzele danak te su mnogi komentirali kako su oboje gotovo neprepoznatljivi, posebno zbog svoje sijede kose.

Ipak, 69-godišnja Bracco svoje sijede s ponosom nosi te ističe kako nema baš nikakvu namjeru prikrivati znakove starenja.

'Obožavam to što ne moram provoditi sate i sate u salonu', rekla je za Page Six te dodala kako je kosu prestala bojati još za vrijeme pandemije te svoju odluku nije požalila.

Isti stil posljednjih godina birala je još nekolicina zvijezda, poput Andie MacDowell, Naomi Watts, Sarah Jessice Parker i brojnih drugih koji su sijedu kosu prometnuli u jedan od dominantnih trendova.

  • +7
Andie MacDowell Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bracco se prisjetila i vremena provedenog na setu 'Sopranosa' te nikad prežaljenog Jamesa Gandolfinija koji je glumio kultnog Tonya Soprana.

'Bio je briljantan, zabavan, šašav, kreativan... Sve što možete poželjeti od kolege', prisjetila se, dodajući kako su svi susreti s glumačkom ekipom gorko-slatki nakon što je Gandolfini 2013. preminuo od srčanog udara.

prestižna nagrada

Večer glamura i blještavila: Pogledajte haljine s dodjele nagrada Emmy

Pogledaj galeriju