EMMA THOMPSON

Zvijezda filma 'Zapravo ljubav' pokazala kako se u 60.-oj nose najpoželjnije tenisice sezone

21.05.2019 u 13:50

Bionic
Reading

Zakoračivši u šesto desetljeće života, britanska glumica Emma Thompson javnost ne prestaje oduševljavati svojim otkačenim i modernim stilom odijevanja kojim uspješno razbija predrasude

'Ne zamaram se starenjem, ponosna sam na svoje godine. Stavljam malo korektora na podočnjake, ali sve u svemu volim svoje godine', svojedobno je izjavila 60- godišnja Emma Thompson koja ovih dana marljivo promovira novi film, komediju 'Late Night'.

Na njezinoj londonskoj premijeru u kinu Picturehouse Central, ponovno je imala priliku istaknuti svoj otkačen i osebujan stil kada je riječ o svečanom odijevanju. Za njezino novo izdanje zaslužna je stilistica Olly Paton , a Emmi je sugerirala nošenje zanimljivog crvenog kompleta u znaku bluze s lepršavim rukavima i predimenzioniranim hlačama nalik dimijama.

Da pomno prati aktualne modne trendove, zvijezda filma 'Zapravo ljubav' dokazala je detaljem ukosnica, kao i odabirom netipične, no iznimno popularne obuće za hod po crvenom tepihu. Riječ je o modelu robusnih, bijelih tenisica koje izgledom neodoljivo podsjećaju na ušminkanu verziju gojzerica, a upravo se tenisice ove specifične siluete smatraju velikim sezonskim hitom.

Kolika je obožavateljica popularnih modela tenisica glumica Emma Thomspon imala je priliku dokazati krajem prošle godine kada je u Buckinghamsku palaču na dodjelu titule dame (dama) stigla u posebnoj verziji kultnih tenisica Stan Smith s potpisom njemačkog sportskog diva Adidas.

Emma Thompson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia