FASHION GURU

Znamo iz filmova da su komadi uvijek u baloneru i visokim petama, a i bez puno šminke Sandra Bagarić je izgledala seksi

  • 25.04.2021 u 09:36

  • Bionic
    Reading

    U novoj emisiji 5.com s Danielom, Danieli Trbović u goste su stigli Sandra Bagarić, operna pjevačica i zvijezda operete i mjuzikla te Stevo Karapandža, nagrađivani kuhar i prva kuharska zvijezda s ovih prostora. Upravo su Sandra i njezina haljina 'zapele' za oko našem Fashion Guruu, koji je sve to prokomentirao

    Trbovićka je ovog petka u svom showu, osim velikog Karapandže, ugostila i Sandru Bagarić, koja je gledateljima otkrila kad je primadona, a kad 'primadoma', zna li normalno pjevati i kad je bila u goloj vodi na sceni.

    Vrckava pjevačica je u svom stilu i ovoga puta bila puna energije, koja je obuzela cijeli studio. Ok, znamo mi nju i znamo da voli pričati, pa je onda automatski i emisija zabavnija.

    Sandra Bagarić Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica za HRT

    Bijela haljina koja podsjeća na baloner bila joj je pun pogodak. To je uvijek zicer outfit. Znamo iz filmova da su komadi uvijek u baloneru i visokim petama, a time se valjda rukovodila i Sandra kada je birala što će odjenuti.

    Lagano je raspustila kosu, nije imala puno šminke, a u kombinaciji s dobrim crno bijelim štiklama, Sandra je izgledala seksi.

    Moram se dotaknuti i Daniele Trbović koja je napokon izašla iz monokromatskih kombinacija i crvena cvjetna haljina joj je baš će-će.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.