FASHION GURU

Zgodna Albina još uvijek nema svoj stil, a još manje će ga dobiti sponzorskim ugovorima i pozirajući u njihovoj odjeći

  • 23.04.2021 u 13:11

  • Bionic
    Reading

    Približava se Eurosong, na kojem će nas ove godine predstavljati 22-godišnja Splićanka Albina. Mlađahna Splićanka ima neki svoj mladenački stil, ali još uvijek se traži, no definitivno ima potencijala, zaključio je Fashion Guru

    Mlađahna Albina, naša predstavnica na Eurosongu, ima svoj mladenački stil, ali još uvijek se traži, što se uostalom najbolje može vidjeti na njezinom profilu na Instagramu.

    Pokazuje ona tamo svoje stajlinge, od klasičnih, preko bezveznih, pa do namontiranih. Da ne bi netko pogrešno pomislio, djevojka je zgodna i lijepo se odijeva, ali svoj stil još uvijek nema. A još manje će ga dobiti sponzorskim ugovorima i pozirajući u njihovoj odjeći. Samo još čekam da krene prati istu tu robu i reklamirati deterdžent.

    Budući da je još uvijek mlada, ima nade... Vjerujem da se u njoj krije potencijal, ima u sebi nešto što tek treba pokazati, kao što ima stila kad pozira sa svojim dragim, pa je onda neobavezno, ležerno i ipak - najbolje odjevena.

    Nije loš ni ovaj stajling, mladenački je, neopterećen i taman za njezine godine.

    Iskreno se nadam da na Eurosongu neće biti kao putujući cirkus Moire Orphei, neka ostane na razini Dore i barem se nećemo osramotiti…

    • +5
    Pobjednica Dore 2021: Albina Grčić Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro/Renato Branđolica/HRT

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.