MODA IZ NEW YORKA

Ženstveno i crveno - recept je za seksi look

09.09.2014 u 08:00

  • +17

NYFW: Carolina Herrera, Donna Karan, Tommy Hilfiger

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Sva modna elita sjatila se ovih dana u New York – na Tjednu mode, na kojem se prikazuju kolekcije za iduće proljeće i ljeto, upravo su se predstavili Carolina Herrera, Tommy Hilfiger i Donna Karan

Crna i topla bež boja, uz pokoju crvenu intervenciju, ključ su uspjeha žene koja voli Donnu Karan. Čas je vatra, čas je led, a baš se to i očekuje od nje. Ona obožava ženstvene haljine koje tek nekoliko centimetara prelaze koljena, ali i kompletiće od tvida.

Dnevne haljine Donne Karan lepršave su, prozirne, s dubokim prorezima na dekolteu i jednako u dijelu suknje. Našla se tu i pokoja dramatična suknja s volanima za one koji vole malo šokirati.

Carolina Herrera donosi odlične duge haljine, nosive, elegantne i nadasve dojmljive. Bijelu kreaciju tako krasi samo crvena ruža, a ispod nje u hodu izviruju crvene sandale. Žuta haljina zanimljiva je zbog uzdignutih volana i vizualno odvojenog topa, a definitivno najdojmljiviji uradak bijela je kreacija koja se doima kao da je od napuklog stakla, također s motivom crvene ruže.

Crveno umjetno krzno fokus je nove kolekcije Tommyja Hilfigera - mnoge će ponešto iznenaditi zvijezdama i mrtvačkim glavama na krznu te pletenim puloverima koji se nose uz lagane haljinice koje padaju niz tijelo i imaju slične uzorke kao i gornji dijelovi.

Pogledajte kako je to izgledalo na njujorškoj pisti!