NOVI LOOK

Zbogom dugoj kosi: Margot Robbie ima novu frizuru, popularna verzija boba i nju je osvojila

14.04.2024 u 14:09

  • +6

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: ETIENNE LAURENT / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Jedna od najljepših holivudskih glumica, Margot Robbie, ima novi look. Plavokosa Australka odrekla se duge kose i sad nosi lob – dugu verziju omiljene bob frizure

Sidney Sweeney, Jennifer Aniston, Thylane Blondeau, Penelope Cruz, Gigi Hadid, samo su neke od slavnih ljepotica koje su se posljednjih nekoliko mjeseci odlučile za promjenu frizure. Rekle su zbogom dugoj kosi i prigrlile praktičan i chic bob u različitim varijantama. Njihovim primjerom povela se i prelijepa Margot Robbie, no ona je išla 'na sigurno' i svoju dugu plavu kosu odrezala na dužinu dugog boba, popularne lob frizure.

Novi look pokazala je na 10. godišnjoj ceremoniji dodjele nagrada Breaktrough koja se održala u Muzeju Američke filmske akademije u Los Angelesu. Nosila je crnu, drapiranu haljinu bez naramenica iz kolekcije Rick Owens SS24 uz nakit Jennifer Meyer. Kosu je raspustila s razdjeljkom na sredini pa je njezina nova frizura došla do izražaja.

  • +26
Poznati na dodjeli nagrada Breakthrough Prize ceremony Izvor: Profimedia / Autor: JUAN RICO / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Lob je idealna frizura za toplije dane jer je chic kompromis što se tiče duljine kose, no s novom energijom. Njegova duljina varira između brade i ključne kosti te je savršena za sve one koji se ne osjećaju spremno odvažiti se odmah za kraće varijante. Doista je univerzalan, može biti elegantan, neobuzdan, lagano valovit... Stiliziranje nudi bezbroj varijanti, ovisno o raspoloženju. Možete ga bez problema skupiti i u rep ili punđu kada temperature krenu rasti. Ili ga pak nosite opuštenog, valovitog i začešljanog unatrag. Jednostavan je za održavanje, ako je dobro ošišan, jer doista ne zahtijeva korištenje mnoštva proizvoda ili puno stiliziranja.