ZOE SALDANA

Zbog riskantne haljine svi su gledali u slavnu 'superjunakinju'

24.04.2023 u 09:21

Bionic
Reading

U pariškom Disneylandu ovog vikenda održana je svečana premijera novog, trećeg nastavka Marvelovog filma ‘Čuvari galaksije’ na kojoj je njegova zvijezda, glumica Zoe Saldana, uspjela posebno zablistati

U Pariz, točnije Disneyland, ovog vikenda stigli su pravi pravcati ‘Čuvari galaksije’. U sklopu premijere novog nastavka, filmska postava predvođena Chrisom Prattom okupila se i službeno započela novu promo turneju.

Treći nastavak ‘Čuvara galaksije’ u svjetska kina stiže 5. svibnja, a ulogu Gamore i ovoga puta utjelovit će glumica Zoe Saldana.

Zoe Saldana Izvor: Profimedia / Autor: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

Za hod crvenim tepihom, Marvelova superjunakinja nerijetko odabire komade s twistom, što se u brojnim prilikama pokazalo dobitnim rješenjem.

Njezina svečana izdanja redovito ju pozicioniraju na liste najbolje odjevenih dama iz svijeta Hollywooda, a posljednjim u nizu malo koga je ostavila ravnodušnim.

Crvenim tepihom u Disneylandu, 44- godišnja Saldana prodefilirala je u haljini riskantnog dizajna, s tankim naramenicama i izrezanom tkaninom povezanom vezicama.  

Ova svjetlucava kreaciju s ružičastim i zelenim naglascima predstavljena je u aktualnoj, haute couture kolekciji brenda Armani Privé, no za razliku od modela na milanskoj pisti, Marvelova zvijezda nosila ju je uz crne grilonke u službi podstave.  

Zoe je nedavno postala prvom glumicom čija su čak četiri filma zaradila više od 2 milijarde dolara i to samo od prihoda iz kino dvorana diljem svijeta. Riječ je o dva nastavka ‘Avatara’ i Marvelovim filmovima 'Osvetnici: Rat beskonačnosti' i 'Osvetnici: Završnica' u kojima utjelovljuje lik Gamore.