udobne i chic

Zbog ovih cipela više se ne nose balerinke, a divan model pronašli smo za manje od 50 eura

19.02.2024 u 12:58

  • +7

Emma Corrin

Izvor: Profimedia / Autor: FRED DUVAL / ZUMA PRESS / DOUG PETERS / PA IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Slingback cipele bile su veliki hit prije 30 godina, a sada su ponovno zavladale kako crvenim tepisima, tako i street styleom. Cipele udobnih potpetica i s efektnom kopčom bile su prisutne i na dodjeli nagrada BAFTA. Glumica Emma Corrin nosila je model modne kuće Miu Miu, a vrlo sličan model u ponudi ima high street brend Mango

Modni znalci već su najavili da će proljetnu modu obilježiti chic cipele kojima će modne ovisnice iznimno teško odoljeti. Riječ je o slingback sandalama, a koje se izdvajaju kao apsolutni hit i imaju sve predispozicije da zauzmu do sada nezamjenjiv status balerinki. Nema sumnje - slingback modeli postaju prava opsesija modnog svijeta.

A ove cipele, i to model brenda Miu Miu, odabrala je i Emma Corrin te ih je na dodjeli nagrada BAFTA uspješno uklopila u jedan od najupečatljivijih lookova na crvenom tepihu.

Više je puta potvrđeno da modni znalci preferiraju upravo brend Miu Miu za velike trenutke. Kako je prošle godine pokazao indeks Lyst, Pradina mlađa sestrica daleko ga je nadmašila i postala najpoželjniji brend s najvećom snagom na društvenim mrežama. A jedna od njegovih ambasadorica, Emma Corrin, oborila je rekord po pregledima na TikToku božićnom kampanjom za tu tvrtku. Sada je glumica, koja je uspjela ući u kožu princeze Diane od Walesa u seriji 'Kruna', izazvala senzaciju na crvenom tepihu nagrada BAFTA 2024. svojim izgledom začinjenim cipelama Miu Miu.

Engleska glumica prisustvovala je ovom glamuroznom događaju britanske kinematografije u dvodijelnom stajlingu kod kojeg su se isticale plave čarape, trend koji smo već imali prilike vidjeti u brojnim street style kombinacijama i modnim pistama brendova poput Chanela.

Ipak, najviše su pažnje plijenile cipele koje je odabrala Corrin. Riječ je slingback salonkama koje smo daleko najviše viđali u street styleu te među influencericama i ljubiteljicama mode.

Moda slingback cipela ove je zime među fashionisticama toliko zavladala da nema high street brenda koji ih nije uvrstio u svoju ponudu. Zara je napravila prvi korak, a nakon toga je nastupio Mango servirajući model vrlo nalik slingback salonkama brenda Miu Miu, koje su visoko na listi želja brojnih dama.

Ove cipele udobne, no svejedno elegantne potpetice, savršen su izbor za večernje i uredske lookove. A u slučaju Manga, riječ je o cipelama s petom od pet centimetara i ukrasnim kopčama sa strane - vrlo sličnim onima koje je nosila Corrin na dodjeli nagrada BAFTA. Predstavljaju idealnu opciju koja će u kombinaciji s crvenim, plavim ili bijelim tajicama svakom looku dati sofisticiranu notu, dostojnu crvenog tepiha, a cijena im iznosi pristupačnih 49,99 eura.