Beatrice Borromeo

Zbog božanstvene haljine svi su gledali u Talijanku plave krvi, a pogled s nje nije skidao ni zgodni suprug

25.03.2024 u 14:11

  • +4

Beatrice Borromeo

Izvor: Profimedia / Autor: POOL/ABACA / ABACA PRESS / JEAN-CHARLES VINAJ / STARFACE / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Beatrice Borromeo i Pierre Casiraghi bili su daleko najglamurozniji par na tradicionalnom Balu ruža u Monaku. On u bijelom smokingu, a ona u šljokičastoj Dior haljini – svi su pogledi bili usmjereni prema njima

Beatrice Borromeo i Pierre Casiraghi su, između ostalog, sinonimi za prepoznatljiv stil koji se povezuje s obitelji Grimaldi od dolaska Grace Kelly, za sofisticiranost i glamur. Na ovogodišnjem Balu ruža koji je pokojna glumica prvi put organizirala 1954. godine i čijoj zakladi ide prihod, par je još jednom pokazao zašto se njih smatra predvodnicima sofisticirane elegancije.

Talijanska aristokratkinja i novinarka, koja je u monašku kraljevsku obitelj ušla stupanjem u brak sa sinom Caroline od Hannovera, sve prisutne je oduševila dugačkom Dior haljinom u potpunosti prekrivenom zlatnim šljokicama. Haljina ravnog izreza, tankih naramenica i s nude podlogom sa šljokicama u obliku resica bila je savršen izbor za 'disco' temu 68. izdanja Bala ruža.

Stajling je upotpunila fantastičnim zlatnim sandalama, plavom kosom s valovima prebačenim na jednu stranu, a okitila se i nakitom s potpisom Diora, brenda čija je ambasadorica. Tako je nosila Dearest Organza naušnice od ružičastog zlata i dijamanata, odgovarajuću ogrlica od žutog zlata, dijamanata i smaragda te prsten od žutog zlata i dijamanata iz linije Dior Joaillerie.

A ruku lijepe Beatrice nije ispuštao njezin suprug, Pierre Casiraghi s kojim se vjenčala 2015. i s kojim ima dvoje djece. Treći sin Caroline de Monáco i pokojnog Stéfana Casiraghija odabrao je bijeli smoking koji je upotpunio leptir mašnom i kontrastnim crnim cipelama. A Bal ruža, naravno, niije propustila ni princeza Charlene koja je blistala u šlokičastom kombinezinu te Charlotte Casiraghi koja je pažnju privukla u Chanel haljini.

  • +3
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Jean-Charles Vinaj / Starface / Profimedia