Rooftop 215

Zavirili smo u novo ‘it’ mjesto za izlazak u Zagrebu

19.10.2023 u 09:34

Bionic
Reading

Tražite li novo mjesto u Zagrebu gdje možete uživati u izvrsnom druženju, zabavi i gurmanskim delicijama, evo otkrića koje će vas oduševiti

Na Selskoj cesti, na mjestu nekadašnje pizzerije Baschiera, nedavno je otvoren Rooftop 215, novo ‘it’ mjesto u gradu koje će posebno privući zaljubljenike u biljar.

Ako osjećate nostalgiju svaki put kad ugledate biljarski stol, oduševit će vas vijest o novom klubu koje podiže iskustvo igranja biljara na potpuno novu razinu.

Bez obzira jeste li profesionalac ili tek povremeni zaljubljenik u ovu igru, biljar je uvijek odličan način za kvalitetno provođenje vremena s društvom.

Rooftop 215 može se pohvaliti impozantnim, svježe uređenim interijerom površine od 640 kvadratnih metara, na kojem se smjestilo čak 10 profesionalnih biliarskih stolova opremljenih vrhunskom opremom. Radi se o Dynamic stolovima presvučenim Simonis platnima koja osiguravaju optimalnu brzinu i pravilan hod svake kugle. Uz vrhunske stolove i platna, tu su i Duramit Pro Cup TV kugle, preferirani izbor za profesionalne biljarske turnire diljem svijeta. Profesionalni igrači biljara će vjerojatno prepoznati o kakvoj se opremi radi, ali ako ste amater, ovdje imate priliku naučiti sve biljarske trikove.

Osim vrhunske opreme, jedinstveni koncept Rooftopa 215 spaja ljubav prema biljaru i pizzi, koju priprema tim vrhunskih pizza majstora. Tijesto je pažljivo pripremljeno prema posebnoj recepturi, obogaćeno vrhunskim sastojcima te će svaki zalogaj ove izvanredne pizze biti pravi gastronomski užitak.

Osim pizza, na jelovniku se nalaze razni sendviči, salate i slastice u kojima možete uživati ne samo u ugodnom unutarnjem prostoru, već i na prostranoj, prekrasno uređenoj terasi.

Spoj profesionalnog biljarskog kluba s opremom koja nudi vrhunske standarde i pizzerije koja priprema autentičnu pizzu Napoletanu stvara dobitnu kombinaciju za uživanje i druženje s prijateljima, bilo da se radi o izlasku nakon posla ili noćnom izlasku.

Također, ono što je posebno zanimljivo jest da zahvaljujući veličini i opremljenosti prostora, Rooftop 215 nudi mogućnost organizacije raznih privatnih proslava, poslovnih događaja i team buildinga.

Biljar je igra koja objedinjuje elemente zabave, opuštanja i natjecateljskog duha, čineći je idealnom za razne prigode, od opuštenih izlazaka do rođendanskih proslava. Ako tražite mjesto gdje možete kvalitetno provesti vrijeme s društvom, zabaviti se te pritom uživati u vrhunskoj hrani, Rooftop 215je adresa na koju morate svakako svratiti.

Rooftop 215 je otvoren svakodnevno od 10:00 do 23:50 sati, a nalazi se na Selskoj cesti 215. Dodatne informacije možete pronaći na ovoj poveznici.