PRELIJEPA GLUMICA

Zauvijek zgodna žena: Holivudska miljenica Julia Roberts izbacila noge u prvi plan

03.10.2019 u 12:45

Bionic
Reading

Film 'Zgodna žena', koji ju je vinuo u zvjezdanu orbitu, u ožujku iduće godine obilježit će 30 godina postojanja, a u novoj modnoj kampanji brenda Calzedonia 51-godišnja oskarovka Julia Roberts dokazala je zašto do današnjih dana nosi titulu zgodne žene koju je zaradila davne 1990. godine

Slavna oskarovka, koja je obožavatelje diljem svijeta osvojila ulogom Vivian Ward u kultnom filmu 'Zgodna žena', za potrebe nove modne kampanje talijanskog brenda Calzedonia pokazala je svoju skladnu figuru u mnoštvu modela efektnih najlonki.

Spomenutu modnu kampanju za talijansku Calzedoniju, Julia je ovoga svibnja snimila na ulicama Verone, a za spomenuti brend već neko vrijeme nastupa u ulozi zaštitnog lica.

  • +4
Julia Roberts u modnoj kampanji brenda Calzedonia Izvor: Profimedia / Autor: Calzedonia/MEGA / Mega Agency / Profimedia

Na objavljenim fotografijama kampanje Julia Roberts, koja je 2001. dobila Oscara za ulogu u filmu 'Erin Brokovich', pozirala je u modelu sako-haljine blijedoružičaste boje, a koja je krojem posebno laskala njezinoj skladnoj figuri.

Riječ je o kreaciji s potpisom britanskog brenda Alexander McQueen, čija se verzija bez rukava nalazi u prodaji po cijeni od 21 tisuću kuna. Uz nju, Julia je nosila efektne najlonke s potpisom brenda Calzedonia, kojima je pridružila klasične gležnjače u špic.

Svojoj frizuri poluduge plave kose, kojoj je godinama vjerna, Julia je početkom ožujka podarila novi imidž odlučivši se za popularnu lob frizuru koju je za potrebe snimanja modne kampanje nosila u razbarušenoj, valovitoj formi.

Svojoj kultnoj ulozi u filmu 'Zgodna žena' Julia je odala počast odabirom haljine s potpisom brenda Alexander McQueen, koja predstavlja modernu inačicu bijele košulja-haljine, kakvu je nosila u filmu tijekom legendarne scene posjeta luksuznom butiku.

Pretty Woman - Shopping scenes Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube