biraju tenisice

Zašto bi bogati morali nositi samo skupe stvari? Sestre Olsen izgledaju jako stylish u tenisicama prihvatljive cijene

24.10.2022 u 13:28

Bionic
Reading

Sportske marke kao što su Adidas i New Balance brendovi su koje rado nose baš svi. Ovisno kako ih kombinirate, mogu jednako dobro odgovarati na razne izazove modnih kombinacija. Odlično ih nose i poznate blizanke Olsen koje ih biraju češće od vrtoglavih potpetica

Sestre Olsen još od malih nogu zarađuju vrtoglave cifre. Upečatljive blizanke pamtimo po teen filmovima poput 'Tata s plakata' ili 'When in Rome', a najviše po ulogama u seriji 'Puna kuća' gdje su obje glumile djevojčicu Michelle. Iako odmalena zarađuju velike svote novca, njihovi ormari s cipelama sliče prosječnim ormarićima.

Zašto bi bogati nosili samo skupu obuću? Mogu jednako dobro i stylish izgledati i u komadima prihvatljivih cijena.

Ali Olsenice nisu onaj tip djevojke u skupim štiklama, već umjesto toga odišu streetstyle elegancijom na mirniji način. Njihove tenisice potvrđuju ovu filozofiju. Blizanke nemaju što dokazivati ​​svojim odjevnim kombinacijama, ne osjećaju potrebu da oduševljavaju fanove odjećom, ali umjesto toga one oduševljavaju najudobnijom i najopuštenijom obućom koja je svima dostupna.

One ne dokazuju samo da je dobar stil dostupan po bilo kojoj cijeni, već i da je odjeća stvorena da se nosi i voli. Nema džempera ili nečega za posebne prilike. Odjeća je da se u njoj uživa svakodnevno, piše Vogue. Komadi od čistog kašmira, besprijekorno skrojeni kaputi ili Hermès torbe nisu rezervirane za posebne prilike, već bilo koji drugi utorak - baš kao i tenisice.

  • +2
Olsen i tenisice Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ashley Olsen odlučila se kombinirati izuzetno popularne sive 'New Balance 574' tenisice s crnim kaputom i velikom crnom kapom. Zanimljivo je uvukla crne hlače u pletene čarape, što daje još veći dojam ležernosti.

Mary-Kate nedavno je oduševila odabirom crnih 'Adidas Sambarose' tenisica koje je kombinirala uz torbu boje crvenog vina brenda 'The Row', kojeg je suvlasnica.

Obje sestre izvrsno nose ležerne kombinacije koje odišu slojevitošću i udobnošću, ali i dobrim stilom.