MARY KATE OLSEN

Ona je kraljica 'prikrivenog' luksuza, ali nije odoljela kultnim tenisicama prepoznatljivog dizajna i pristupačne cijene

19.10.2022 u 11:15

Bionic
Reading

Od zvijezde s malih ekrana do dizajnerice brenda koji je postao simbolom prikrivenog luksuza, Mary Kate Olsen prevalila je ogroman karijerni put, a kao i početkom milenija njezine odjevne kombinacije i danas izazivaju pozornost

Poput sestre Ashley s kojom je 2006. godine osnovala danas iznimno popularan brend The Row, Mary Kate Olsen pobornica je modnog minimalizma, profinjenog luksuza i slojevitih stajlinga.

Navedeno je ovih dana ponovno imala priliku potvrditi na ulicama New Yorka. Ispod dugog, crnog kaputa besprijekornog kroja nosila kombinaciju narančastog kardigana i svilenih hlača dimija, dok je u ruci nosila torbu boje mahagonija s potpisom vlastitog brenda.

Mary - Kate Olsen Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Izgled je završila crnim šalom i slojem ogrlica – uključujući onu izrađenu od drvenih perli i glomazni zlatni medaljon – a sve je to podsjetilo na njezine boho chic stajlinge s početka milenija.

Boemskoga duha i u znaku komada s paprenom cijenom, ‘uravnotežila’ ga je ležerno i cjenovno pristupačnim Sambarose modelom tenisica brenda Adidas, čija se cijena kreće oko 700 kuna, a na sniženjima se mogu pronaći za nekoliko stotina kuna manje.

Riječ je o novijoj verziji kultnih Samba tenisica koje se prvenstveno razlikuju po debljini potplata, a originalna verzija Sambi ponovno se nalazi na samom vrhu must-have modela na modnoj sceni.

  • +3
Slavne trendseterice u Adidas Samba tenisicama Izvor: Profimedia / Autor: @JosiahWPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Favorit pop kulture u posljednje dvije godine, Samba tenisice brenda Adidas viđene su na stopalima vojske slavnih trendsetera na čelu američkom it djevojkom Bellom Hadid, a s njihovim prepoznatljivim dizajnom odlučili su se poigrati brojni brendovi, od kojih se najviše istaknuo brend Wales Bonner.