ljubav na prvi pogled

Zara ima jednu od najljepših suknji: Genijalan model nosiv je čitave zime, laskav je i uz to djeluje jako luksuzno

08.11.2022 u 14:22

Bionic
Reading

Dobra suknja u ormaru zlata vrijedi, a ove sezone posebno su aktualni midi modeli. Ponuda u dućanima je doista velika tako da je lako pronaći model usklađen s osobnim stilom, a nama je za oko zapela jedna prekrasna Zarina. Dovoljno jednostavna da je nosite uz sve iz ormara, a dovoljno upečatljiva da izgleda chic i drugačije

Zimsko razdoblje poznato je po dominaciji tamnih nijansi, no to ne znači da ti stajlinzi trebaju biti dosadni. Sasvim suprotno. Siva boja odličan je izbor za dojmljive kombinacije, posebno što jednako efektno izgleda u kombinaciji s bijelom, vječnom crnom, ali i svim drugim nijansama sive.

Siva boja odlično izgleda na zimskim suknjama, koje su u midi verziji dobra alternativa hlačama – udobne su, omogućuju lakoću kretanja, izgledaju vrlo chic i dotjerano, ali s mjerom. Doista savršena baza za upečatljiv dnevni stajling.

  • +9
Poznati na špici Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Dokazala nam je to nedavno i Maja Tedeschi, prošetavši se centrom Zagreba u stajlingu obojenom u nekoliko nijansi sive boje. Supruga poduzetnika Emila Tedeschija odabrala je naizgled jednostavan monokromatski stajling. Posebno je bila upečatljiva suknja, predivan model u nešto tamnijoj nijansi sive boje, asimetričnog kroja s plisiranim detaljem na dužoj strani.

Suknja nas je podsjetila na modele kakve je prije nekoliko sezona predstavila modna kuća Celine, a ove sezone midi modeli posebno dobivaju na popularnosti. Uz to, poznato je kako high street brendovi ulažu velike napore ne bi li kupcima ponudili jednako zanimljive modele, no po pristupačnijim cijena.

Tako nam je u Zarinoj ponudi za oko zapela prekrasna siva midi suknja, asimetričan model nosiv od jutra do mraka. I dok je Maja Tedeschi svoju suknju isfurala kao dnevni stajling u kombinaciji s vestom i klompama, Zara nam je pokazala kako ovakav model odlično izgleda uz čizme i kožnu jaknu. Doista, stajling u kojem ćete ujutro otići u ured, a poslije posla produžiti u izlazak.

Zarina midi suknja prodaje se po cijeni od 549 kuna, a dolazi s visokim strukom i remenom. Najupečatljiviji je preklop, te asimetrični kroj s plisiranim dijelom na duljoj strani. A-kroj vrlo je laskava za figuru, a zahvaljujući suptilno efektnim detaljima nosiva je bez obzira na godine – nemojte se iznenaditi ako vam je mama ili kćer jednog jutra posude iz ormara.