U PETAMA I NA LJETOVANJU

Zanosna Sofia Vergara ne odriče se vrtoglavih potpetica, ali ovog puta barem nije obula neukusne cipele

12.07.2019 u 13:14

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Moderna obitelj' Sofia Vergara i njezin suprug Joe Mangianello trenutno ljetuju u Italiji. Za odmor od poslovnih obaveza i kvalitetno druženje u dvoje slavni par odabrao je Capri, a ondje je nedavno viđen u šetnji gradom. Atraktivna Kolumbijka dotjerana je čak i na godišnjem odmoru. Paparazzi su slavnu ljepoticu uslikali dok je s ful make up-om i besprijekorno dotjerana šetala ruku pod ruku sa slavnim suprugom

Nakon završetka snimanja serije 'Moderna obitelj' i nadolazećeg filmskog spektakla 'Liga pravde 2' holivudski par Sofia Vergara i Joe Manganiello odlučili su pobjeći na zasluženi godišnji odmor u Italiju. Par ondje uživa u razgledavanju atrakcija i romantičnim večerama, a fotografije s ljetovanja redovito dijele s obožavateljima na društvenim mrežama.

Lijepa Kolumbijka i zvijezda serije 'True Blood' prvo su razgledali grad, a potom su se uputili u poznati restoran 'Il Geranio' gdje su proveli ostatak večeri u romantičnom druženju. Slavna brineta, koja je prije dva dana proslavila svoj 47. rođendan, plijenila je pažnju u ženstvenom stajlingu u kojem je se i inače najčešće može vidjeti - haljini i visokim petama.

  • +10
Sofia Vergara i Joe Manganiello Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vergara je za šetnju Caprijem odjenula vrlo chic crnu midi haljinu s tankim naramenicama i sitnim točkastim printom koja nosi potpis brenda Reformation. Ovaj brend posljednjih mjeseci ne prestaje privlačiti pažnju trendseterica, a haljine s potpisom ovog brenda u svom ormaru ima i sve više slavnih ljepotica poput Karlie Kloss, Emily Ratajkowski, Rosie Huntington-Whiteley, Selena Gomez i vojvotkinje Meghan Markle.

Cjelokupan stajling lijepa glumica je upotpunila bijelo-smeđom bucket torbom, statement naušnicama i narukvicama, sunčanim naočalama i nude sandalama na punu petu. Slavna glumica ne odriče se vrtoglavih peta čak ni na ljetovanju, no drago nam je da je ovog puta odbacila neukusne cipele s platformom koje joj modni kritičari zamjeraju dugi niz godina.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Buon Giorno!!!🧿🧿

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Capri❤️❤️❤️❤️

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)