SORAJA I RUS

Zaljubila se na prvi pogled u dečka s kojim se sudarila

09.01.2014 u 10:07

Bionic
Reading

Novogodišnji praznici Soraji Vučelić bili su fatalni, jer je na Kopaoniku upoznala dečka u kojeg se zaljubila na prvi pogled i odmah započela ljubavnu romansu

Kako saznaje Puls, kada je Soraja Vučelić stigla na poznatu planinu iza Nove godine, fatalni Rus Vladimir svojim je automobilom slučajno udario u njezin. Nesreća nije bila teška, a čim su ostvarili prvi kontakt, dogodila se ljubav na prvi pogled.

'Soraji se dogodila nezgoda. Mladi gospodin udario je svojim automobilom u njen. Ona je bijesna izašla iz auta, ali čim je vidjela Vladimira, nabacila je osmijeh na lice. Nakon što su ostvarili prvi kontakt, Soraja i Vladimir, koji je porijeklom Rus, dogovorili su se za piće, i odmah joj se svidio. Shvatili su da imaju dosta zajedničkih tema te su započeli ljubavnu romansu', piše Puls. Vladimir je Soraju pozvao da ode s njim u Rusiju.

'Istina je da sam se zaljubila. Međutim, ne bih još uvijek ništa govorila o tome. Poznato je da ja ne pričam o svojim momcima, ali ono što je bitno jest da sam stvarno sretna i zadovoljna', izjavila je Soraja.